Overblikket: Storhamar borte

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Landslagspausen er definitivt over, og i dag er kalenderen ryddet for alt annet enn kveldens kamp mot Storhamar i CC Amfi.

Storhamar - Vålerenga

I kveld er det altså kamp på Hamar mot Storhamar. Det kan bli, kommer nok til å bli, en meget tøff kamp. Storhamar har handlet spillere som fulle sjømenn denne sesongen og har truffet relativt bra, eksempelvis har nyerhvervelsen Josh Nickholls scoret 8 og hatt 1 assist på 6 kamper. Imponerende selv om motstanden har vært noe begrenset og til dels lett.

En annen leiesoldat som har gjort sine saker bra er Kodie Curran. På 25 matcher har han scoret mål 12 og hatt 25 assists, 37 peong altså.

Storhamar har vunnet sine 5 siste kamper, og det med en målforskjell på 32-5. Faktisk har ikke Storhamar tapt siden 28. oktober. Det er all grunn til å skjelve foran kveldens møte.

Eller ikke.

Våre tre møter mot Storhamar så langt i sensongen har endt 4-3, 5-1 og 3-2 - i Storhamars favør. Spesielt 1. og 3. kamp var jevne, og det stod og vippet helt til slutt. Å påstå at 5-1 er jevnt blir dog for drøyt selv for «Overblikket». Vi ble tidvis regelrett rundspillt i CC Amfi sist vi var der. Nå er det altså ny kamp der, og vi får håpe at vi kan gi dem kamp til døra og til slutt høste tre poeng.

Men vi kan ikke spille som sniker (sniker, ikke sinker). Ikke snike. Ikke ligge lavt og vente på feil, men møte Storhamar høyt i banen. Bruke den fordelen vi har - vi er det best trente laget, The Ironmen. Vi må male på, og unngå dumme utvisninger. Unngå utvisninger i det heletatt.

Og kanskje går det veien…

Tør vi tippe på minst to av Rasmus Ahlholm? Vi har tippet på snodigere ting før.

Kampstart er kl. 19:00, og er du ikke til stede i CC Amfi kan du se kampen på TV2 Sportskanelen (og TV2 Sumo).

Heia VIF!

God natt Storhamar, nå er det vår tur!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.