Overblikket: Stene tilbake, ny sponsor og kamp mot Sparta

(c) Atle E.
(© Atle E.)

Andreas Stene har ristet av seg et marerittaktig langt skadeavbrekk, klubben har fått ny samarbeidspartner/sponsor, og så er det kamp mot Sparta Warriors torsdag aften.

Andreas Stene

Så har dagen (aftenen) endelig kommet; Andreas Stene skal være tilbake etter et mareritt-langt skadeavbrekk.

Etter å ha operert ankelen for ca. tusen år siden - det føles så lenge i savnet av ham - skal den «kortvokste» 26-åringen nå være 100% igjen.

Det gledes!

Ny sponsor

Vålerenga Ishockey har signer en 5-års avtale med IDE House of Brands. IDE er allerede i sponsorpoolen til Vålerenga Fotball, og er i så måte ikke noe ukjent navn for de fleste. I hvert fall ikke for oss som liker både is og gress, puck og ball.

– Det er veldig gledelig at vi nå har fått inn IDE House of Brands som ny samarbeidspartner, og at vi har fått på plass en såpass lang avtale, da det gir oss kontinuitet i vårt sponsornettverk.  Vi jobber hver dag for å utvikle sponsornettverket og dette konseptet. Vi tør nå å påstå at vi har Oslos beste sponsornettverk, som vi ser frukter av her gjennom nye samarbeidspartnere, som kun er ute etter å jobbe i de beste sponsornettverkene i landet,  sier markedssjef i Vålerenga Ishockey, Glenn Jensen til vif-hockey.no.

Med tanke på hvilken situasjon Vålerenga befinner seg i er det godt av markedsfolka i klubben, anført av siterte Glenn Jensen å ha fått til dette. Når de fleste sponsoerer sitter på gjerdet og venter på nye arena hopper iDE rett opp på hesten.

IDE skal ha fronten på hjelmen. Her er det bare å finne på morsomme ordspill selv om IDE ikke akkurat får det til å ringe noen hode-bjeller... Ikke like innlysende som da Sparta hadde Glomma Papp som sponsor på hjelmen.

Det var én sesong bare.

Du kan lese mer om samarbeidet med IDE her hos klubben.

Sparta Warriors - Vålerenga

Torsdag går turen til Sarpsborg og møte med Sparta Warriors. Vi har ikke akkurat bra statistikk mot dem denne sesongen.

19. september tapte vi 5-0 nedi der. Hjemme i Forum nøyaktig en måned senere tapte vi 5-1. Så en opptur, for 23. november vant vi 4-3 i sudden death i Sparta Amfi, mens vi 10. desember hjemme i Forum tapte 4-3 til full tid.

To av tolv mulige poeng altså. Til å skjelve litt av.

Men, vi er Vålerenga!

Sparta ligger på 2. plass på tabellen, med 78 poeng, Storhamar (fysj!) foran har 93 poeng. Storhamar (usj!) har vunnet serien, Sparta må bare holde Frisk Asker og Lillehammer bak seg, de har begge 72 poeng. Vi håper at Vålerenga skal gjøre den oppgaven litt vanskeligere.

Sankt Hallvards menn ligger på 5. plass med 57 poeng. Stavanger Oilers tapte hengekampen sin mot Sparta og har 55 poeng. Bak der igjen halser lilleputten Manglerud Star med 47 poeng. Vi tror ikke de grønne gnomene klarer ta igjen Stavanger Oilers, men så lenge Pål «#PålStay!» styrer det delvise skipsvraket i Stavanger er alt mulig.

Oss klarer dem ikke å ta igjen, for vi skal vinne de siste syv kampene av serien.

Skal vi ta hjem tre poeng torsdag må vi møte Sparta høyt på banen. I 5-0-tapet 19. september startet vi motsatt, vi stod med lua i hånda fra start. Det ble til 3-0 etter første periode. I de to neste periodene ble det 1-0 i begge. Det er mulig Sparta slappet litt av på den farlige 3-0-ledelsen, men Vålerenga slo seg på brystet og bet tilbake i det minste spillermessig selv om det ikke ble mål av det.

Torsdag må vi score. Og bulke. Bulke Sparta ut av stilen.

Og så må vi gjøre det motsatte av hva Tommy Kristiansen stadig vekk gjør; vi må holde oss unna fryseboksen.

Ett av Stene (+ en assist), et par av Lindtröm (assistert av Ylven), og så toppes det av hele av en fra «Oppy» - og da tilsier jo logikken gitt at det er Stenes assist som kommer der.

Sparta scorer færre.

Men da har vi rota litt i rekkene bare sånn for å villede Sjur Robert Nilsen. Vi vinner.

Heai VIF!

God natt Andreas, sov god, i morgen er du i krigen igjen :-)

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.