Overblikket: Stene og Gunnarsson inn, Juell ut

(c) Klanen
(© Klanen)

Vi har ropt #FreeStene! noen dager etter at vi feilaktig meldte at han skulle i kamp igjen. Nå tror vi det nærmer seg med stormskritt, både at han og Fabian Gunnarsson er tilbake. Men dessverre er Rasmus Juell ute.

Andreas Stene og Fabian Gunnarsson

De har begge vært ute en stund. Andreas Stene siden begynnelsen av november, og Fabian Gunnarsson siden han fikk en smell under siste hjemmekamp mot Stavanger Oilers. Foranledningen til at Fabian fikk en smell var at han bulka og fintet tre Stavangerspillere ut og opp i pølsebua, og da ble en av dem litt mugne.

Shit happens, oppholdet på sjukestua ble ikke langt.

Men hvordan tør vi mene at #FreeStene! endelig skal i kamp igjen etter at vi feilaktig meldte ham klar for en snau uke siden?

Enkelt og greit; klubben skriver det på sin hjemmeside. Både Andreas og Fabian skal etter planen spille igjen før OL-oppholdet. Vi har Lillehammer borte (torsdag), Stjernen hjemme (søndag) og Stavanger Oilers borte (neste tirsdag) før OL-floka igjen skal bakses.

Vi tipper gutta entrer Furuset Forum med drakt på mot Stjernen.

Opp i ringa!

Rasmus Juell

I samme artikkel på klubbens hjemmeside får vi opplyst at Rasmus Juell er ute med et brudd i foten. Den hardtarbeidende gutten stoppet et skudd underveis i kampen mot Sparta sist torsdag.

Det endte med et «pent brudd».

Vi vet ikke hva som definerer et «pent brudd» annet enn at det ikke skal gå så lang tid før han er tilbake. Det sies etter OL-oppholdet. Og det er godt nytt når det først var dårlig nytt, vi trenger Rasmus' innsats og oppofrelse!

God natt Rasmus, skynde deg sakte!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.