Overblikket: Status og exit

(c)
(© )

Vi er over midtveis i juli og det er på tide at alle brikker faller på plass - men sjokkerende nok (haha) er de ikke det, falt på plass altså. Og så bukker vi ærbødigst, setter oss på hesten og rir inn i solnedgangen Lucky Luke-style.

Tingenes tilstand

Stallen er nært komplett, og gutta går på is mandag 30. juli i ungdomshallen på Jordal. Det er midt i Norway Cup, men det tar man altså ikke hensyn til. Noen må gå!

Spøk til side, året rundt med Vålerenga og alt det der - det er vakkert. Eller som vi har sagt det en del ganger før; tilstanden i Vålerenga er god.

Det virker kanskje rart å si at tilstanden i Vålerenga er god når vi spiller i en sardinboks langt unna kjerneområdet til Vålerenga? Men den er god. Men signeringer og re-signeringer er tilstanden god, god nok til topp fire, og god nok til å klå enhver motstander når det måtte være.

Vi er Vålerenga for faen!

Hører dere oss gutta?

Vi er Vålerenga!

Og viktigst av alt - vi er gode nok til å klå Storhamar og delta i å nekte dem noe mer gull og glitter på en stund. Kommende sesong ser vi på oss selv om en dark horse, og så langt registrerer vi at Frisk Asker seiler opp som en god kandidat til toppen. Både serie og Norgesmesterskapet. Mange er enige med oss i det.

Men vi er med på å ødelegge det også vi, hvis sjansen byr seg. Faktisk er vi med på å ødelegge for enhver om sjansen byr seg. ...hvilket igjen skulle bety at Vålerenga står igjen på topp.

Vi er ikke nødvendigvis gode hver dag - men vi skal være best når det gjelder! De dagene det gjelder.

Men det er viktig å huske på når vi når går inn i en ny sesong - den siste før vår nye storstue står klar (knock on wood!). Det er viktig å møte opp, både for å støtte gutta på isen, men også fordi klubben faktisk trenger de riksdalene vi legger igjen i billettluka og kiosken. Begge deler er viktige bidrag, og det er ingen hemmelighet at det ikke spruter 200-lapper ut av kranene på kontoret i Stålfjæra.

Vi kan dessverre ikke synge på oss kroner. Vi skulle ønske det var sånn, men det er altså ikke slik.

Anyway, da er det sagt; sesongen starter mandag 30. juli i ungdomshallen.

Vel møtt!

Exodus

Tiden er inne til å legge inn årene, og vi rir som nevnt over inn i solnedgangen og takker for oss for denne gang. Det har vært en artig reise, men nå skal nye ting prøves ut, og da må gamle ting vike.

Takk for følget!

God natt Vålerenga, hvorhen du er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.