Overblikket: Seier i Stavanger, tur til Gjøvik (igjen) og 6/9 for U20

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Det så stygt ut på slutten, men Vålerenga halte (og dro) seiren i land i oljetanken. Vålerenga vs Storhamar skal spilles i fjellhallen på Gjøvik i januar, og U20 herjet litt i Trondheim.

Vålerenga - Stavanger Oilers

Vålerenga spillte (nesten) etter planen vi lanserte i går. Legger du på et lass vilje, tæl og pågangsmot - iblandet litt frekkhet og eventyrlyst, ja da har du Vålerenga Ishockey Elite 4. desember 2017. Mine damer og herrer!

Thomas Olsens 1-0-scoring var litt av det heldige slaget. Olsen skyter fra død vinkel skrått inn foran mål, og pucken går i mål via skøyta til Daniel Bøen Rokseth, det var ikke noe Henrik Holm kunne gjort uansett hvor mye han ville. Det vil si - han kunne stoppet skuddet fra Olsen med spaken, men lot den gå, og så traff den skøyta til Rokseth og da ble den utagbar.

Lærdommen er - skyt og det kan bli mål! Ofte ser vi at skuddet uteblir fordi spilleren mener det er for liten sjanse, well; Thomas Olsen var den første som motbeviste det mandag aften.

På tross av at det kom et mål fra nesten død vinkel lærte Holm ingenting. Nada.

For i 2. periode på stillingen 1-1 er Rasmus Ahlholm uten med rampestreker. Nede ved mållinja på høyre side trekker han inn, klubba hans var kanskje en meter eller to innenfor mållinja. Han skyter opp i venstre kryss og jammen går ikke pucken inn.

Det eneste Henrik Holm skjønte var at han ga fra seg nok et mål.

3-1 var av den vakre sorten. Igjen er et Rasmus Ahlholm som er uttpå med rampesreker. Fra mållinja på høyre side passer han hardt til Tobias Lindström som står ganske alene en 4-5 meter midt ute foran mål.

Smack.

Vi skal ikke utbrodere de siste minuttene annet enn å si at gutta kjempet som løver. Bland inn noen utvisninger og nesten 3 minutter uten Henrik Holm i Stavanger Oilers' mål. Putt inn 3-2. Og et race mot Vålerengas mål.

Men det ville seg ikke.

Tæl, innsats og vilje. Lagseier.

Hjerte slår lommebok any day!

Takk!

Vålerenga - Storhamar på Gjøvik (igjen)

Fra solide kilder har vi fått bekreftet at Vålerenga - Storhamar som skulle gått søndag 14. anuar 2018 i Furuset Forum blir flyttet til lørdag 13. januar til fjellhallen på Gjøvik.

I serieåpningen mot samme motstander var hele pakka en gedigen suksess - bortsett fra resultatet.

Men da er det altså duket for tur til Gjøvik igjen. Grunnen er enkel, vi snakker om at klubben tjener hundretusener av kroner. Generelt er vi egentlig motstander av å ikke spille hjemmekamper på hjemmebane, men klubben har rett og slett ikke råd til å ikke flytte kampen.

Sånn er livet uten gamle Jordal Amfi mens vi venter på Nye Jordal Amfi.

VI gråter våre bitre tårer i skjul mens vi reiser til riktig side av Mjøsa - all den tid det finnes...

U20 i Trondheim

U20 var i Trondheim i helga og spillte trippelkamp mot Nidaros.

Det ble seier i sudden, seier, og tap på straffer. Seks av ni poeng altså.

Godkjent!

Vålerenga - Kongsvinger torsdag

Ikke glem kampen, den starter kl. 18:30, i Furuset Forum.

Be there (please)!

God natt Stavanger Oilers, #PålStay!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.