Overblikket: Ny mann inn, Lillehammer hjemme og tur til Gjøvik

(c) nesrene
(© nesrene)

Det er kamp i aften, Lillehammer kommer på besøk, og så har endelig turopplegget til Gjøvik blitt klart. Det, og så har vi signert en ny løper.

Tur til Gjøvik

Vi nevner dette først fordi det er viktig å få i gang «driven» på dette. Det er altså lørdag 13. januar, da drar vi nok en gang til Gjøvik for å spille mot Storhamar. Denne gang skal det fylles busser. Denne gangen blir det ingen togtur, men et samarbeid mellom klubben og Klanen for å fylle de trofaste bussene.

Ultrasbussen: Påmelding til Jøran Jensen Solbakken på 45 66 64 44. Avreise fra Enga Bar kl. 13:15. Pris 300.

Bohembussen: Billetter kjøpes i Sjappa - eller påmelding på sms til Robin Grov på 41 74 82 63. Avreise fra Bohemen kl. 13:15. Pris 200 kr.

Det er disse to bussene som nå har kapasitet. VIF-support er allerede fullbooket. Når disse to overnevnte bussene eventuelt er fulle settes det opp ny(e) buss(er). Men det lønner seg altså å melde seg på kjapt, de ekstra bussene som eventuelt settes opp er «grå og kjedelige» vanlige turbusser.

Billetter til kampen kjøper du her hos Ticketmaster.

Vålerenga - Lillehammer

I aften barker de to lagene sammen i Furuset Forum. Kampstart er kl. 18:30.

I det første møtet mellom lagene denne sesongen, 23. september i Kristins hall på Lillehammer vant Lillehammer 2-1 i sudden death. Neste møte mellom lagene, i slutten av oktober i Furuset Forum endte 6-3 til Lillehammer. Så kom derimot en knallsterk seier, i Kristins hall 30. november vant Sankt Hallvards menn 4-1.

Lillehammer ligger på 4. plass på tabellen med 60 poeng, 2 poeng bak Frisk Asker. Vålerenga følger på plassen bak Lillehammer, men 12 poeng etter. Vålerenga ligger 4 poeng foran Stavanger Oilers.

Lagene er jevnere enn de 12 poengene tilsier, og hvis Vålerenga klarer å nøytralisere «gullrekka» til Lillehammer er mye av jobben gjort.

Det, og å starte på topp og øke er oppskriften. Møte Lillehammer høyt på banen, trykke dem tilbake mot eget mål, da vil målsjanser komme som perler på ei snor. Og bulking, mye bulking. Fair med tøfft. Bulk, bulk, bulk. Bulke dem ut av stilen.

Og så er det dette med utvisninger da. Det straffer seg, og det så vi til det fulle i bortekampen mot Frisk Asker lille nyttårsaften. Vi klarer neppe å gå gjennom en kamp uten utvisninger, men la det bli med de nødvendige, ikke stå der med huet opp i ræva og dra på deg unødvendige utvisninger.

Dagens moralpreken.

Bygones!

Heia VIF!

Ny mann inn

Vålerenga har signert løperen Simon Mattsson. En 24 år gammel halvbamse 187 centimeter over flaten bærende på 84 kg kropp.

Simon brøt kontrakten med BIK Karlskoga i allsvenskan da han fikk mindre og mindre spilletid, og valgte å signere for Sankt Hallvards menn.

Vi ønsker velkommen til Vålerenga!

God natt Karlskoga, vi er sikre på at vi har stælt en måltjuv!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.