Overblikket: Klanen railways ruller til Gjøvik

(c) Wikipedia
(© Wikipedia)

Så er det klart. Til seriåpninga, "hjemmekampen" mot Storhamar i fjellhallen på Gjøvik fredag 8. september kl. 19:00, har Klanen chartret tog. Dette blir innledningen på tidenes Vålerenga-helg!

Tog - tog - tog

Det er rett og slett så enkelt som det står i ingressen; i stedet for busser har Klanen chartret tog som skal bringe oss Oslo S - Gjøvik - Oslo S. Overblikket fikk det herlige oppdraget med å breake nyheten. Og det er en veldig god nyhet.

For at vi ikke skal drukne i Storhamar-hviiin der oppe på Gjøvik må vi ta på oss den formidable oppgaven det er med å flytte folk, og det på en måte som er grei og som ikke koster skjorta.

Prisen blir kr. 200,- tur/retur. Toget har 270 plasser.

I tillegg til Klanens tog vet vi at minst to av de private bussene er fullbooket.

"Hva? Ja! Du leste riktig." - "Ja, to hundre kroner!" - "Nei, ikke hver vei, tur/retur!".

Før man nå går helt amok og renner ned noen dører; billettsalget er ikke i gang. Vi kommer med mer info rundt dette. Vi skal kjempe med nebb og klør for at det blir enklest mulig og at man får kjøpt reise- og kamp-billett på samme sted til samme tid.

Avgang for toget fra Oslo S er 16:00, returen fra Gjøvik går 22:00. Ergo ingen grunn til å frykte og gå glipp av hverken sudden eller straffer. Det tar, i følge Google maps, 9 minutter å gå fra stasjonen til fjellhallen. Vi setter ikke opp busser på den strekningen, hehe.

Anyway, dette var første drypp, og vi kommer tilbake med mer. Men tenk dere den helga da!

  • Fredag: Vålerenga - Storhamar i fjellhallen på Gjøvik
  • Lørdag: Kl. 15:00 er det den offisielle åpningen av den nye stadion
  • Lørdag: Kveld - Børst & Ball på torget utenfor den nye stadion
  • Søndag: Vålerenga - Sarpsborg 08

Det sier alt egentlig.

Sesongkort blues

Intet nytt under solen. Vi er forvirra...

Vil ikke klubben selge dem?

Hæ?

God natt sesongkortfiksere, hvorhen dere er...


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.