Overblikket: Kampdag!

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Det er kampdag igjen, hjemmekamp, og det er Sparta som kommer haltende til Furuset Forum.

Vålerenga - Sparta

Eftermiddagens kamp er altså det fjerde oppgjøret mellom Vålerenga og Sparta denne seongen. Sparta tok første stikk i Sarpsborg 5-0, en knusende seier. Nok en klar seier ble det i Furuset Forum, da vant Sparta 5-1. Så i Sparta Amfi snudde Vålerenga om på det meste og vant 4-3 i sudden death.

Sparta hadde en sjanse til å ta serietittelen, men den skuslet de bort etter sist søndags kamp mot Storhamar. Storhamar raserte dem 8-2. 3 seire på fem siste er ikke en serievinner verdig. Oppsop!

Vålerenga på sin side har fem seire på de fem siste. Sist raserte vi Kongsvinger 7-1 i Furuset Forum. Vålerenga med total dominans siste to perioder, meget bra oppvarming til eftermiddagens kamp, for selv om Sparta er et shaky oppsop er de ikke helt uten kvaliteter.

På tabellen ser det slik ut; Sparta ligger på 2. plass 14 poeng bak Storhamar med én kamp mindre spillt. Bak Sparta halser miniputtene fra Asker 5 poeng bak.

Vålerenga på sin side ligger trygt på 5. plass, 9 poeng foran Bravo-utblåsningen Stavanger Oilers (som det ryktes forsøker å hente inn the ghost of Red Adair...), og 7 poeng bak "gullkandidat" Lillehammar.

Vålerenga trenger ikke gjøre så mye annet enn å følge den gameplan de har brukt de seneste kampene. Kanksje med unntak av kampen mot Kongsvinger; 1. periode var et sant rot, 2. og 3. periode var Kongsvinger helt på stålet og vi gjorde som vi ville.

Møte Sparta høyt på banen, holdet huet kaldt og unngå dumme utvisninger. Bulke - bulke - bulke. Bulke Sparta ut av stilen.

Å se for guds skyld til å spille på Ahlholm - Rasmus er brennheit for tiden. Med 21 gåller og 17 assists ligger han på 2. plass i poengligaen før helgens runde.

Sparta skal denges - vi har trua.

Heia VIF!

Alle mann (og kvinner) til Øst!

Klanen inviterer til hockeyfest på søndag - og herligheten skjer på Øst med gratis transport til Forum. Be there.

God natt Sparta, her gis det ikke ved døren!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.