Overblikket: Farvel Gjøvik olympiske fjellhall?

(c) Wikipedia
(© Wikipedia)

Det var Vålerengas 5. sjanse til å ta poeng mot Storhamar denne sesongen, det feilet. Kan vi ta farvel med fjellhallen på Gjøvik nå please?

Vålerenga - Storhamar 1-3

Resultatet juger en smule, de gule var langt bedre enn som så, men en tidvis glitrende Steffen Søberg i Vålerengas mål og Storhamars ineffektivitet gjorde at resultatet ikke ble verre enn som så. At Thomas Olsen fikk pynte på resultatet 18 sekunder før slutt hjalp liksom ikke på så mye annet enn å unngå den flaue smultringen.

Det var i det store og hele to tabber som senket Vålerenga. Først fikk Joakim Jensen en puck et par meter foran Tallak Lyngset på mideten av banen. Et hardt oppspill Tallak ikke klarte stoppe, og da var veien fri frem til kassa for Jensen.

Når to kommer også ved Jensen. Han får stå umarkert en par-tre meter på Steffen Søbergs høyre side. Det ser Larivée på venstre side og spiller pucken til Jensen.

To raske mål, og Sankt Hallvards menn var i sumpa.

Og vi forble i sumpa, Storhamar hadde fulle kontroll.

Det er greit at klubben tjener mye penger på å spille der oppe i fjellhallen, men det er greit nå. Vi kan ikke påstå at det ville gjort noe med resultatet om va hadde spillt i Furuset Forum, men det hadde i det minste vært hjemmebane. Det er hyggelig at ca. 800 av egne supportere tok turen til fjellhallen, men nå er sjarmen i det oppbrukt.

Nå får det være nok reising  til Gjøvik for å bli pissa på.

God natt Gjøvik!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.