Overblikket: En ubetinget suksess

(c) Klanen
(© Klanen)

Rekruttering er viktig, og breddeklubben har knekt én av kodene rundt dette.

Et godt samarbeid

Vålerenga skole og Vålerenga Ishockey har inngått et samarbeid. Hver mandag fra kl 13.00-15.00 har skolen isen. Da kommer skolen og får låne det de trenger, samt at barna har med seg diverse hockeyutstyr som de har selv.

Under aktiviteten er det ledere fra Vålerenga Ishockey på isen, som veileder og hjelper til. Her blir det lært å gå på skøyter med lek og moro, og også spill med kølle og puck for de litt mer viderekommede.

Klubben er veldig fornøyd med å ha Vålerenga skole som samarbeidspartner, og håper flere elever fra skolen prøver ut hockey fremover.

Det er så mange av årets 1. klasse kull som ønsker å delta på dette at de har sett seg nødt til å dele opp i to grupper med 20 deltagere i hver gruppe.

At dette kan foregå utenom vanlige treningstider er gull & grønne skoger. I motsetning til for eksempel fotball som kan spilles nær sagt overalt, er nøden stor når det gjelder istid til ishockey i Oslo. At man kan få tildelt tid på denne måte til å lære seg å trampe rundt med jerna på bena er flott, og det er flott at noen av de allerede har tatt steget opp til å leke med kølle og puck også.

Dette er gull på alle måter!

Innsats itorsdag!

Søndagens innsats mot Manglerud Star var mildt sagt begredelig. Vi skal ikke velte oss i det annet enn å konstantere at vi er litt mugne enda. Og sånn skal det være; tap skal kjennes på kroppen - for såvel spillere som patrioter.

Og alle kan være mugne i dag, men i morgen er det full innsats.

Ikke sant gutta?

God natt Lillehammer, i morgen blir det deng!

Tidligere «Overblikket»:


Overblikket mener mye om ishockey. Overblikket representerer ikke nødvendigvis Klanens offisielle meniger, selv om en blind høne som kjent også kan finne korn. Overblikket deler i vi-form, noe som henspeiler dets til tider noe oppblåste selvbilde.

Overblikkets samlede verker finner du her.