«Vi vil ha Edvartsen tilbake»

Ingen forbindelse

Ja, det var faktisk det vi sang i kampen mot Sandefjord. Media kastet seg over som de sensasjonshorene de er, men fikk ikke napp. Det var ingen støtteerklæring fra Klanen, men kritikk til dommeren på banen. Litt for høyt på intelligensskalaen for en journalist, der altså

Krangelen i dommermiljøet har gått sin gang og det kulminerte etter et oppvaskmøte forleden dag. Hele ti dommere har bestemt seg for å ikke ville være dommer lenger, om Edvartsen får fortsette.
Og som de ryggradsløse krypene som de er, opplyste de ikke om dette i oppvaskmøtet, men heller i form av et brev. Dagen etter.

Svein- Erik Edvartsen er satt opp som dommer i 7. runde av Eliteserien og om så John Christian Elden skal være assistentdommer, så skal han dømme den kampen. Så blir det kanskje litt glissent i dommergarderobene rundt om ellers i Eliteserie Norge.

Jeg vil herved legge min fulle støtte til Svein- Erik Edvartsen.
Jepp, du hørte riktig. Fotballdommeren som jobbet for Storhamar Hands burde få dømme norsk toppfotball!
Jeg er usikker på hvem de ti andre dommerne er, men det er ingen som er like mediakåte som Edvartsen og da kan de ti heller gjemme seg bort, enn at Edvartsen blir pælma ut at dommerstanden og blir..... fotballekspert på tv....

Det har du ikke tenkt over, har du vel?

Det er akkurat det som kommer til å skje. Mannen som ser ut som et skjeløyd dovendyr kommer til å sitte i tv-studio og spy like mye eder og galle om spillere, klubber og dommere som Gjesper Mathisen allerede gjør.
Jepp, han er så dødelig kjedelig at jeg har gitt han navnet Gjesper.
At han jobber i forbundet betyr ikke en fløyte, de får blest om det de kaller «produktet» sitt, nemlig Eliteserien. Jeg grøsser bare av tanken....

 

Som om ikke dommeren har hatt trynet sitt nok i tv- ruta av ymse grunner, så har han ingenting å tape på å skjelle ut alt og alle i toppfotballen, om han ikke får fortsette som dommer.

Så da er støtteerklæringen gitt og med det advarselen utsendt til de sutrete fløyteblåserne som ikke vil leke med Svein- Erik lenger. Buu føkkings huu. Get over it og blås noen billige straffer for Enga.
Ut i sandkassa og sølepytten for å leve opp til kallenavnet deres; møkkadommere!