Vi gjør alt for vårt kjære Vål'enga

(c) Creative commons
(© Creative commons)

Dette er ganske enkelt. Følelser mot fornuft. Et øyeblikks skøyerstrek mot en livstid med kjærlighet og følelser

En idiot forsøker å plante et plastflagg i et plastdekke. En noldus av en spiller som gjorde et desperat forsøk på å bli husket da fotballferdighetene ikke strekker til.
Han ville sette en puslespillbrikke der den ikke passer inn.
Et hjerte, en sjel og et hjem som skal penetreres av et billig supporterflagg og patetiske mediefolk applauderer.
 
På det enkleste er situasjonen etter kampslutt simpel for media. Vinner du, kan du fornedre motstanderen slik du vil. La spillere gjøre det hver kamp, spesielt på Ullevål når landslaget ikke strekker til. Formoder det ikke er like «kult» da.

Handlingslammede NFF mener at samtlige nasjoner som vinner over Norge kan gjøre sitt fornødne i midtsirkelen om de lar dette passere.
Det finnes ingen tvil om at pipen hadde hatt en annen lyd om det var en av våre som hadde gjort det samme på Åråsen. Eller en Molde-spiller på Lerkendal.
 
Ja, vi lever i en verden hvor folk kan si og gjøre det meste og enda flere blir fornærmet av det.

Jeg lever med det og ignorerer fjaset. Bompenger, innvandring og forurensning får folk til å miste huet, si og gjøre stupide ting, men det står ALDRI ustraffet, ukommentert og udiskutert.
Og mesteparten er bare vas og gjøgleri.
 
Hva som ikke er fjas er det som skjedde etter kampen mot Lillestrøm. Hva enn han tenkte, hva enn øyeblikk av galskap han forsøker å bortforklare det som, så er det mer enn et rødt flagg til en okse.
Det er han fulle karen i Syden som tar din partner i skrittet. Det er han som sleiker seg om munnen og blunker etter dattera di på fire år.
 
«Kult» syns kommentatorer fordi det skaper «stemning».
 
Hva med oss få som fortsatt prøver å holde et liv i norsk fotball med vårt nærvær på stadion?

Vi skal straffes for vår oppførsel, vi skal straffes når vi forsøker å skape liv med trommer, flagg, bannere og bluss.
Nå skal vi straffes for å ta et standpunkt mot hærverk på egen stadion. Vi skal bare se på når svake mennesker skal nedverdige vår stadion. La nedrykkslag juble og gå berserk her gang de får tre poeng.
Aldri skal noen av våre supportere få stå opp og imot slik oppførsel. Det er tross alt bra tv. Og klippet vil bli brukt gjentatte ganger. Ikke av de med følelsene utpå kroppen som stormet banen, men klippet av idioten som ikke fikk stanga si til å stå.
 
Om en eneste av våre helter som løp ut på den banen får en straff, tar jeg den ti-dobbelt.
Sesongkortet klippes opp og sendes ledelsen i VFE.
Er klubben ikke klar for at vi forsvarer vår ære og stopper hærverk mot stadion, kan de drite i min support i det hele tatt.
 
Sett våre riddere i bronse foran stadion.
Hadde jeg vært nærmere gjerdet, ville jeg hoppet over det, jeg også. Jeg hadde derimot tatt spilleren om han var i nærheten og ignorert bermen fra stasjonsbyen.
 
Klubben burde se på banestormingen som det beste forsvaret vi gjorde den dagen. Skal klubben gjøre noe, så kan de lage en rift i dekket og sende regning for nytt dekke til Lillestrøm. Da skal vi se hvor «kult» det var og hvor mye man oppfordrer til mer oppførsel som det ble fra deres eller andres side.

Om klubben skal straffe våre egne, burde de stille seg følgende spørsmål:
Om vi ikke skal forsvare vårt eget hjem, hva faen er vitsen å bygge et eget stadion, da?
 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!