Treningskamp mot Ranheim på lørdag

Sekundet senere sto det 1-0 til oss!
(© Anders Grydeland - Grydis.no)

Vi gratulerer Nord- Korea med seieren i Fotball-VM, jubler med Norges G19-lag for en sterk seier over England som sikret landslaget VM-plass og så ser vi frem mot at ballen snart ruller her hjemme allerede førstkommende lørdag

Det var en måned med endel god fotball der borte i Putinstan. Det ble litt for mye fokus på hårsveis, grining, og dommere som ville se kampen på tv for vår del, så det skal bli godt å komme i gang med skikkelig fotball igjen og stoppe dette rulle-tullet fordi man får vondt i tåa av gress.

De kongeblå skal i aksjon på lørdag i treningskamp mot trønderbataljonen også kjent som Ranheim. Deila lover å stille med et sterkt lag, men sier også at det vil bli en del bytter utover i kampen.
Enga må reise kjerringa og jobbe på seg selvtillit igjen etter smellen på Røkkeløkka. Lekven fikk en ekstra smell i Rosenes by, så han er ute i to måneder. Ernest Agyiri er fortsatt skada og ikke ventet tilbake før om noen uker. Felix Horn Myhre og Christian Dahle Borchgrevink kjempet med løven på brystet i G19-EM i Finland, hvor sistnevnte også putta mål og hadde assist, så de har litt lengre sommerferie og er nok ikke å regne med før Sandefjord-kampen den 5. august.

Om ikke plastdekket har smelta og spillerne fordampet, blåser dommeren i gang treningskampen klokka 16.15 på Valle.
Kun hovedtribunen er åpen (inngang 1), hvor sesongkortinnehavere og alle under 18 år kommer inn gratis. Folk som er over 18 og av uforklarlige grunner ikke har anskaffet seg sesongkort, må betale 100 spenn i døra.

Kom deg på kamp, støtt gutta og se opp for rullende brasilianere

PS!

G16 spiller i Norway Cup fra søndag. Alle kampene deres går på KFUM-banen på Ekeberg.

Søndag 29. juli kl. 16.00, Vålerenga - CD Leganes (Spania)

Mandag 30. juli kl. 14.10, Vålerenga - Pyongyang (Nord-Korea)

Tirsdag 31. juli kl. 20.40, Vålerenga - Bodø/Glimt (Nord-Norge)

Onsdag 1. august kl. 09.00, Vålerenga - Hammarby (Sverige)


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!