Tramp, tramp, tramp

(c) Lasse L
(© Lasse L)

Så var det klart for kamp mot Lillescum igjen. Alltid gøy å vinne med mål i siste spilleminutt. Enda bedre å se en tom stadion halvveis ut i andre omgang fordi vi leder med 5-6 mål.

Ok, kanskje litt kjepphøy på de siste ukers suksess, men gjør vi vårt beste, så skal ikke svakstrøm-laget være noe hindring. 
Så har det seg slik at disse kampene har et eget liv, i tillegg til at Romeriks-laget er unike på å føkke opp god stemning og Enga er Enga, eksperter på å føkke opp egen god stemning.
 
Nå må vi ta våre gode resultater og bygge på det. Første prøve etter at vi dansa rundt med tidligere Enga-spillere og nystemte bergensere er den eneste derby-kampen vi har igjen i Stor-Oslo. I det minste den eneste med betydning. Tar vi med oss enda en god kamp til og tre poeng, helst ved å totalt ydmyke fjærkreet ved Lørenskog, så tar vi med oss et digert momentum inn mot å banke bartolomeus og hvem enn som tok over etter at lillebroren til Mini Jacobsen fikk fyken.
 
Klubben fra hølet som stort sett er en parkeringsplass for Norges Varemesse og en rettsal med fotballbane, snublet seg til pokal i fjor og hver spiller fikk sin lille pokal hvor de kan samle sine tårer etter de skal spille tupp, mæl og løp fotball i Oslo Bolig- og sparelag sin liga neste sesong.
 
Det er nesten utsolgt på bortetribunen, bussene er så godt som stappfulle alle sammen og gutta på banen er virkelig i slaget for tiden.
La oss synge så høyt at kanarifansen ser ut som ribba høner etterpå. La oss juble så kraftig at rettsalen blir rystet i grunnvollene. La oss feire så mye at statuen til Lund smelter.
 
Vi løfta gutta flere hakk mot skarrefaen og gutta spilte for oss. La oss alle gjenta det og sende pippipene ned i første divisjons-buret de tilhører. Så kan Kippe låse seg inn på do, se seg i speilet og si «Kippe er ferdig som spiller. Kippe er ferdig som spiller».
 
Ingen press, der altså….
 
Tramp, tramp, tramp

 

Les også:
Lasse L svarer på sutringa fra Bergensavisen 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!