Ørnen har landet!

(c) Klanen
(© Klanen)

Hjertelig velkommen tilbake til Vål'enga, Vidar Ørn Kjartansson!!!

En blid og opplagt Vidar Ørn Kjartansson stilte til pressekonferanse med Jørgen Ingebrigtsen klokka 12 for å presentere norsk fotballs minst hemmelige overgang denne uken.
Det virker som det ligger mye tanke bak valget av å gå til Vål'enga for spissen fra Island.
Han svarer høflig og klokt på alle spørsmål. Godt gjennomtenkte svar fra en proff aktør.
Det samme kan ikke sies om et par av de fremmøtte som slapp til med spørsmålene, men både Kjartansson og Ingebrigtsen svarer så høflig det er mulig på alle mulig vinklinger fra sportsmedia.
Vel blåst!
Ørnen vil ikke stille noen målgarantier, da han mener det ville vært galskap. Han er fullt klar over posisjonen sin og hva han må stille med, så han er klar for en ny runde med Vålerenga.
Han ser seg selv som en spiller som kan komme inn med verdifull erfaring i det unge laget vi har, er positiv til å spille med unge, landsmannen på spissplassen og for Fagermo.
Forandringene i klubben med egen stadion og en ny kurs fremover er tiltalende for islendingen og han vil være en del av historien med å plukke sølvtøy for klubben han tydligvis har et spesielt forhold til.

Kjartansson er selvsikker, men ikke cocky. Han er ikke her for å skape andre medieoverskrifter enn som målscorer og ønsker å komme igang fortest mulig.
Toppformen tenker han er klinket inn allerede om to-tre uker, så er det bare å håpe han fortsetter der han slapp og banker inn mål fra alle mulige posisjoner.
Jeg er imponert over spillerens ro og tillit til egne ferdigheter, noe som garantert vil gnukke av på andre spillere, spesielt den yngre garde.
I tillegg må det applauderes for hva klubben har fått til. Det er ingen liten affære å få Vidar Ørn Kjartansson til Vål'enga. Jeg kan ikke huske sist gang media var på flyplassen for å ta imot en nysignering, både for oss eller andre klubber i Eliteserien og det sier vel at dette er en liten bragd at sportslig ledelse å få storfisken på kroken.
Det var mye smil og positivitet blant de med kongeblått blod i årene på Valle idag og det er ingen tvil om at Kjartansson er en av oss.
Da gjenstår det bare å sende en hilsen til forsvarerne i Eliteserien:
Advarsel! Ørnen er tilbake!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!