Nå blir det mos, Mos

(c) Grydis
(© Grydis)

Det er mange som har vært i begge klubber som nå møtes til dyst igjen på lørdag.
De høye herrer i ledelsen, trenerne og ikke minst spillere skal vise frem hvem som trakk det lengste strået.

Det levner liten tvil om at de kongeblå er sugne på revansje for det forsmedelige tapet ved Glomma.
Her må vi supportere igjen fylle tribunene og støtte opp om laget vi er så uhorvelig glade i. 

Vi har allerede skrevet om at Nå er tiden inne for at folk stiller opp for gutta våre på kunstgresset på Valle. Det forplikter å være Engas 12. mann. Ingen skal få si at vi ikke gjør oss selv, samt andre stolte og imponerte når vi løfter laget vårt frem. Til og med han som vil ha trippelt med leggbeskyttere på lørdag innrømmet det i media i dag. Han skal få mos han også...
Så er det opp til de utpå gresset til å løfte laget opp for å bli Oslos stolthet igjen. Det også forplikter.

Det er endelig lørdagskamp på eget kunstgress mot laget fra stedet som hadde vanningsanlegg midt i elva. Lørdag blir det anledning for liten og stor, ung som gammel til å ha en helaften i Vålerengas ånd på stadion før og etter kamp.
Påsken er over og den siste dagen der er glemt. Nå er det ny mulighet til å skinne som sola gjorde sist langhelg og få gutta våre tilbake på vinnersporet igjen.
Vi skal kjempe de i senk, løper rundt de og leke til de blir svimle.
Så sette inn et par susende taklinger og vise hvor vondt det er å møte Enga. 

Tenk hvor deilig det blir å vandre ut av stadion lørdag kveld med nye tre poeng i sekken og bønda fra Pukerud som går slukøra ut mens de lurer på om ambulansen kom frem i tide for å redde restene av bønneStengelens skuddfot etter taklinga fra Tollås?

Vi har fullt lag, spillera er tente og det er faenmeg vi supportere også. Her skal det bli show fra ende til annen og du er invitert.
Sees på Valle til lørdagen, da!
Vi skal sende Godset hjem som vrak. Så skal vi drekke som Viggo og Reidar og feire halve natta igjennom.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!