Kumlokk søker eier

(c) Enhet for innovasjon og kompetanse
(© Enhet for innovasjon og kompetanse)

Det dukker innimellom opp saker hvor man får virkelig trua på menneskeheten og blir stolt Enga-supporter. Selv om et kumlokk i Molde ikke virker som et stor greie.

For det er ikke jazzbyen sine kumlokk generelt som er greia her, men nemlig et spesielt kumlokk. Strategisk plassert i gata som leder opp til Aker stadion.
Det har seg slik at "gatas mynter" over det ganske land er utsmykket med lokalt by-våpen eller lignende.

Slik var det også for kumlokket som en gang ble fjernet fra sin plass ved Røkkeløkka. Det har altså blitt fjernet og erstattet med et kumlokk som bærer Oslos byvåpen, vår egen St. Hallvard, i all sin prakt.

Det er altså en eller flere geniale mennesker som ikke bare har fått en fabelaktig ide, men de har sågar gått hen og utført den.

At noen rasker med seg et 40 kilos tung kumlokk (vi går ut i fra at de ikke har spandert 4000 spenn for et nytt kumlokk), for så å drasse det med helt til Rosenes by og smelle det opp på traseen som er gågate før og etter kamp på Aker stadion, er rett og slett bare fantastisk humor og gjennomføringevne. Hvem enn dere er, så fortjener dere Kongeblå's fortjenestemedalje i gull!

Vi bøyer oss så dypt at vi får kumlokk avtrykk i pannen.

Denne saken var i Romsdals budstikke tidligere i uken

Bilder: Enhet for innovasjon og kompentanse


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!