Kristiansund fornuft

(c) Ala Kot (Wiki commons)
(© Ala Kot (Wiki commons))

Shout-out til Espen Eskås (oppsatt dommer til Ranheim- Brann). En mann med baller nok til å si imot trøndere og ballforbund.
Det måtte selvfølgelig Oslo-folk til for å stoppe idiotien i isriket kjent som serieåpningen.

Selv om bartefolka sa «Ææææææææææææææ, det æ jo bare noen ti-tolv opphøyijninga, masse tæææle, sju kanjta, for det mæste frossne partija og snøfonnja foran det ejne målet, så burde no kampjæn no ha vart speljt, ja. Sjjøø» og forbundet sa «dette er klubbenes, supporterne og dommernes skyld, samt at vi alle har blitt tatt på senga av dette ekstraordinære været som trolig har fulgt med utøverne hjem fra OL, og spredd seg gjennom seksuell omgang, som de promiskuøse galningene disse olympierne er. Bare se på Johaug, hun hadde jo brennmerker på leppene etter all fellateringen», så tok dommer Eskås frem det begge de overstående mangler, nemlig fornuften.
«Med risiko for spillernes helse» la han ned som begrunnelse for å avlyse kampen.

Dette er altså Ranheim og forbundet ikke enige i.

Jeg syns Ranheim skulle ha spilt to ganger 45 minutter for å få litt ekstra kamptrening og bevise at humpete kunstgressis er godt for både kropp og sjel. Mest fordi deres neste kamp også er utsatt.
Etter den neste runden er det vel landslagspause, så da viser det seg at endel lag kan potensielt stå uten kamp en måned etter serieåpninga. Som ikke var for tidlig...

Espen B la ut om Den grenseløse idiotien i går, mens jeg 'ymtet' frem noe om dette i Nedsnødd fotballforbund for snart to uker siden.

Vi trenger supportere inn i NFF for å hjelpe til med endel avgjørelser for å redde stumpene av det som er igjen av norsk toppfotball. Nå, før det er for sent.

Så til den mulige kampen vår...

De skjelver for mer enn kulden når el-bil folka fra hovedstaden kommer opp for å skjelle ut oljesølet fra Haltenbanken. Ikke at vi alle er el-bilister, men de ser på oss som en Lan av samme stykke.
Kristiansund promoterer seg selv som «fargerik». «Fargerik» betyr «kjedelig». Sånn som når feite folk sier de har «god personlighet» på sjekkesider på internettet.
Byen er også kalt «opera-byen» fordi alle vandrer rundt og hyler «AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH. JEG VIL BORT! BORT! BORT! BORT! BORT HERFRAAAAAA! JEG VIL BOOOOOOOOOORT!» etc etc.
Om noen skulle oppleve opera mens de er på mørekysten, vil jeg oppfordre til å gjøre med de som folk gjør med Operaen i Oslo. Tråkke på de. Tråkk til du kun hører bølgeskvulp.

Kristiansund skulle egentlig vært kalt Fosna, som hadde gjort forvirringen med Kristiansand avleggs. Akkurat som serieåpning i mars.
FFFFF -Fosna fylkes fiske og fotball forening- hadde aldri sett Eliteseriens lys. VIF- FFFFF er en talefeil, ikke fotballkamp.
Vi skal altså til et sted som er kjent for å selge gammel, inntørket fisk til spanjolene. At spanjolene tok hevn med å selge utvanna makrell i tomat til solslikkende nordmenn får vi andre bare ta til etterretning.

Selv om Ole Gunnar Solskjær er fra bygda, så har de ikke akkurat noen legender på den frosne halvdelen av sin bane, så våre gutter skal ta sesongens første tre- poenger ute ved havet.
Det er faktisk nå engang slik at vi har spisser som kan score mål igjen, så steg en i vår jubelsesong starter – om tela tillater- med en varmende seier i den forfrosne nordmørske havna.

Og om det ikke skulle bli noe kamp, får vi supportere trekke til et egnet etablissement med masse alkoholisk drikke og følge kristiansunderne «Elg» og Frode Alnæs sitt råd; Dance with a stranger


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!