Kom, la oss laga show

(c) Lemos Media
(© Lemos Media)

Stemningen den 16. mai mot Godset var elektrisk. Jeg er sikker på at de hørte oss langt nedover i Europa og venter nå vår ankomst neste sesong…

Det er godt mulig samtlige av hovedstadens barnetog tilsammen kunne ropt høyere enn det vi leverte på stadion dagen før grunnlovsfeiringen, men om du samler samtlige drammensere for å overdøve oss, vil du finne at de må bruke pa-anlegg for å komme i nærheten.
INGEN var større enn oss. INGEN var engang i nærheten.

Forutsetningene for å ikke bare fylle Supportertribunen, men hele stadion i kampen mot pippipene ligger utover som et strøkent lag med marsipan på bløtkaka: bra fotball, godt samhold i laget, gutta kjemper om topplassering og europeiske utflukter neste sesong, mens vi supportere har aldri vært så høylytte og frempå på vårt nye hjem, som det vi har vært i det siste.

Det er snakk om å finne sin besøkelsestid. Glem alt du har nekta å stille opp på kamp for tidligere. Plastdekket forsvinner ikke, fotballen har blitt bedre, trommen er brukt fornuftig, det er både lokale og unge gutter på laget, de strutter av selvtillit, været får du ikke gjort noe med, og vi speller ikke i fusia-fargede drakter, men kongeblå, så det eneste som gjenstår er hvor jævla Vål’enga er du egentlig?

Kampen på lørdag er som en iskald øl på en solvarm dag å regne, en varm dusj etter en strevsom arbeidsdag, et seiersmål i siste spilleminutt, som å ta av bunaden og kjenne luften strømme til, som å sette seg ned i sofaen etter at ungen endelig har sovnet, som et hakk i sengestolpen....
Så ikke sitt foran tv’n og kom i en sokk. Kjøp deg billett og still opp på kamp!

Vi skal løfte gutta frem, synge så høyt at det svaier i mer enn topplokket og juble så høyt at de må bruke ørepropper i pippip-bygda.
Det er allerede solgt over 10.000 billetter. Da er det bare noen tusen igjen...

 

Viktig info om kampen fra Vif-Fotball Elite

 

Andre saker fra Klanen.no


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!