Kom i form med Vålerenga Samfunn

(c) Active Fans
(© Active Fans)

Vålerenga Samfunn gjennomfører et GRATIS aktivitets- og livsstilsprogram for overvektige menn og kvinner fra april til juni

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn startet prosjektet Activ Fans i september 2018 og skal gjennomføre et nytt 12 ukers program fra 3. april.
 

Active Fans er et aktivitets- og livsstilsprogram for overvektige menn og kvinner. Vålerenga Samfunn er en av ni samarbeidsklubber i EFDN (European Football for Development Network) som har fått støtte gjennom Erasmus Funded Programme til å starte prosjektet.

 
Active Fans er et lavterskelprogram som er utviklet av EFDN, men som gjennomføres i hver av de respektive samarbeidsklubbene. Programmet går over 12 uker, med oppfølging og trening en gang i uken. Det skal gjennomføres et nytt program fra april 2019.

 
Målet med programmet er at deltagerne skal endre livstil over tid med økt deltagelse i sport, fysisk aktivitet og frivillige aktiviteter. Deltagerne skal også få økt bevissthet om en sunnere livsstil og velvære.

 
To instruktører hjelper med å vise øvelser og forebyggende tiltak, hvor deltagerne pusher seg selv i stedet for strenge regimer med antall repetisjoner og tidsbegrensninger.
Active Fans er til for å starte prosessen med å komme i bedre form, spise bedre og føle seg bedre.
 
Det er allerede endel påmeldte, men det er plasser igjen og damer er spesielt oppfordret til å søke

 
Praktisk informasjon:

  • Hvem kan delta: Overvektige menn og kvinner i Oslo
  • Alder: 35 +
  • Oppstart: 3. april 2019
  • Antall deltagere: 25-30 personer
  • Sted: Intility Arena
  • Dag: onsdager kl 1730-19

For spørsmål ta kontakt med Maren Edvardsen på maren@vif.no eller 93607399

Søk her: http://vif-samfunn.no/soknadsskjema-active-fans

Stiftelsen Vålerenga Fotball Samfunn har et sterkt fokus på sosiale prosjekter gjennom Vålerenga mot rasisme, Jobbsjansen, Inkluderingsprosjektet og Enga Aktiv (Active Fans).