Fremtidens superhelter

(c) Wiki
(© Wiki)

Siste dag av overgangsvinduet pleier å skape bra bevegelse i troppene rundt omkring, så da er Enga i gang med å tiltrekke seg en neve talentfulle ungkarer som siden skal bli helter for Klanen og Vålerenga. 

Ernest Aygiri (18) kommer på lån fra Manchester City. Midtbanespilleren fra Ghana har signert en avtale ut sesongen 2017. Rekdal sier at Aygiri «er en teknisk, offensiv spiller med stort repertoar som vi har lånt fra City». Lånet kommer som følge av Deila sine kontakter i City-akademiet. 

(c) Vif-fotball.no
(© Vif-fotball.no)

Thomas Elsebutangen (18) er spiss og kommer fra Pors Grenland, hvor han har putta 17 mål på 28 kamper. Hans avtale varer ut sesongen 2019. «Han er en rask og kraftfull spiller som blir veldig spennende å prøve å utvikle videre» er dommen fra Rekdal. 

(c) Vif-fotball.no
(© Vif-fotball.no)

Kristoffer Hay (17) er midtstopper og kommer fra Hønefoss. Han har signert en avtale ut sesongen 2018. Reka deler med oss at «Kristoffer er en spennende, ung stopper som har stor fysikk, og som allerede har debutert i OBOS-ligaen. Vi tror vi kan videreutvikle ham til å bli en tippeligastopper».

(c) Vif-fotball.no
(© Vif-fotball.no)

Markus Nakkim (20) har gjort sakene sine veldig bra mens han har vært utleid til Strømmen denne sesongen. Hele 17 kamper har han fått og i tillegg scoret to mål. Nå har han altså vendt hjem til Vålerenga. 

(c) Vif-fotball.no
(© Vif-fotball.no)

Magnus Retsius Grødem (18) fra Bryne er vel også så godt som klar, da lokalavisen har meldt det, men den signeringen er ennå ikke bekreftet fra klubbene sin side. 
Grødem er en midtbanespiller av det heller offensive slaget. 

Og det er rykter om mer snadder på vei inn dørene på Valle. Det kommer mer og fyldigere oppdateringer etterhvert! 
 
I mellomtiden kan vi øve på refrenget til "Curium umulium spektral spektral", KLM's sang fra Brødrene Dal og spektralsteine, men denne gang med teksten Magnus Retsius Grødem Grødem. 
 
Om du har så mye tid til overs som jeg har, selvfølgelig...