Fra hero til zero

Ingen forbindelse

"Jeg er ikke sint, jeg er bare veldig, veldig skuffet" het det i en reklamesnutt for noen år siden.
Glem det. Jeg er eitrende forbanna og dritskuffet!
Nå er det faenmeg bekmørkt

Jeg driter i at andre lags supportere ler av oss. Det har vi blitt vant til.
Små idiotiske feil her og der gjøres i de fleste klubber, men de blir blåst opp i skyene av media når slikt skjer i Enga.

Nå derimot...
Herman Stengel. Guttungen vi la ekstremt press på fordi noen smartinger skulle fikse og trikse, spare litt penger og være lure.

Endte med at han er noe av det dyreste vi har kjøpt.
Endelig får han sjansen og blomstrer. Vi elsker Herman! Vel, elsket...

Vi spiller bra med Stengel på banen. Ikke så bra uten han.
Ja, men da skal kvitte oss med erfaringen til Grindheim og satsingen på midtbanekometen.

Sorry, men uten Grinepelle og Stengel må klubben nå dra opp en diger kanin av hatten og en ennå større gulrot med den om det skal selges sesongkort for neste år i det hele tatt.
Akkurat nå er sjansen større for at vi fyller Jordal neste sesong og om dere ikke skjønner hva det betyr, så prøv denne: Øst vil ha flere folk under hjemmekamper enn resten av stadion.

Jeg elsker denne klubben, men akkurat nå har jeg absolutt ingenting positivt å si om noen som har vært med på denne avgjørelsen. Herman inkludert.
For første gang på mange år kjøper jeg ikke sesongkort på første dagen. Jeg driter nok i å dra til Sogndal. Skuffelsen er så jævla stor at jeg ikke tar på meg Enga-drakten på treningen i dag.

Jeg ER sint. Og veldig, veldig skuffa... 

...men i morgen kjøper jeg sesongkort, gleder meg til turen til Sogndal og tror på edelt metall igjen. Det er først i morgen igjen...