Før kampen: Tromsø IL

(c) Anders Grydeland - www.grydis.no
(© Anders Grydeland - www.grydis.no)

Vålerengas stolte fotballkarer spiller opp til dans i Nordens Paris i dag og vi håper på tre poeng for våre gutter og fest for de tilreisende supporterne

I fjor vant vi 3- 0 hvor Ronny Deila satt ved roret for første gang som Engas sjef. Den gang var det starten på en bedre periode, hvor vi i år kan utvide en god trend vi er inne i.

Ronny har trua og sier til vif-fotball.no «Jeg tror kampbildet på lørdag blir ganske likt som i fjor, der vi har mye ball. Tromsø er et bra fotballag og det var jevnt og tett der i fjor, så det er viktig at vi klarer å holde disiplin og struktur gjennom hele kampen».

Tromsø har hatt en turbulent sesong, spesielt på hjemmebane, så her skal vi kunne plukke nye tre poeng og forbedre målstatistikken betraktelig om vi stiller opp, slik vi gjorde mot bartebygrenda.
«vi må være effektive når vi får sjanser» fortsetter Deila og vi er høyst enige i at vi fortsatt har en lang vei å gå akkurat der, men det kommer. Vi vet det kommer.

I tillegg til den noe variable hjemmeformen til 'Gutan', er vi ubeseiret i våre siste sju kamper mot de, så det lover godt for alle med Vålerenga-hjerte.
Det må bare spilles fotball i 90. minutter....

Keita og Jøklerud er ute med lårproblemer og Elsebutangen sliter med en vond albue, mens eller skal vi ha friske bein og hoder tilgjengelige.

Troppen:
1 Marcus Sandberg, 30 Aslak Falch

5 Robert Lundström, 9 Rasmus Lindkvist, 3 Enar Jääger, 4 Jonatan Tollås Nation, 2 Markus Nakkim, 22 Ivan Näsberg

6 Abdisalam Ibrahim, 15 Daniel Berntsen, 8 Magnus Lekven, 14 Herman Stengel, 19 Christian Grindheim, 7 Daniel Fredheim Holm, 40 Chidera Ejuke, 39 Ernest Agyiri

25 Mohammed Abdellaoue, 20 Henrik Kjelsrud Johansen, 10 Ghayas Zahid, 11 Bård Finne

Kampen går på Alfheim kl. 15.30
Den vises på Eurosport Norge