Bortetur til Bææærgæææn

(c) Wiki
(© Wiki)

Typisk Brannsupporter


Etter å ha overkjørt LSK (står L'en for latrine?) og vunnet komfortabelt, hakket pippipene ut øya på breiflabbene og slo de 4-1 i cupen. Så da er det duket for en storseier mot serielederne på deres eget dekke.

Nå er det vel bare en ting i veien for at slikt skal skje: Vi er Vål'enga. Vi gjør ikke ting enkelt. En og en blir ikke to i vårt univers.

Klubben med de 7. plasser skal til byen ved de 7 fjell og slik fotballen har utviklet seg denne sesongen, skal jeg fankenmeg ikke spå noe som helst for her kan det bli alt annet enn kjedelig for den nøytrale tilskuer.
Verre er det for oss på tribunen. For vi må ta turen til skarreland for å støtte våre gutter. Like så greit å banke Brann også, tenker jeg.

 Bergens mest kjente sportsutøver lever av å banke inn trynet på damer og forsøkte å få statsborgerskap i Sauerland, men selv pene bergensere er person non grata de fleste steder.

Vår pene bergenser derimot, banker inn mål, så han er hjertelig velkommen hos oss, selv om Hordaland forhåpentlig er glad for at han drar igjen etter å ha gjentatt forrige kamps suksess i Bergen.
 
Vi er evig og tro til Dovre faller. Selv om Dovre trolig har smeltet nå, raller bussene over fjellheimen slik at vi ikke bare får nok en 3-poenger, men også litt kjøligere vær enn den smelteovnen som hovedstaden har vært den siste tiden.

 
Pris Bohembussen tur/retur 600. Avreise fra Bohemen Sportspub klokka 09:00

Kampbillettinformasjon publiseres på klubbens hjemmesider. Vi oppdaterer her også om vi husker det. 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!