3 poeng. Intet mer, intet mindre

(c) Morten Larød
(© Morten Larød)

Så sitter man her da. I en pøl av egen svette og tenker «Det er deilig med sommer»

Noen er jo aldri fornøyde, enten er det så kaldt til seriestart at jentene risikerte å fryse fast om de tisset ute og nå er det så varmt at urinen fordamper før du kan skvette på skoa dine.
Hadde vi installert gressplen på stadion, hadde vi spilt på høy til søndagen.

Svidd burde det lukte på søndag uansett, da hvalfangerne fra Vestfold kommer på besøk til oss. 6 poeng så langt denne sesongen, burde forbli seks poeng etter at Deilas menn har valset opp, ned og i mente med nedrykkskameratene til Cifuentes.
Uheldigvis er ikke Magnus Powell hovedtrener i fjordlaget lenger, da det ville føltes ekstra godt å vært de som gjorde at den tidligere Liiiin og stasjonsbyspilleren fikk fyken.

Det er ikke vært skjult at spillergruppen aldri likte Powell, så fornuftige er da spillerne, selv om de ikke er så flinke til å sparke ball til hverandre.
Kanskje de burde ta en helg på Oslo Bowling og slått pasninger til hverandre i renna, men det får de ta etter at vi har banket dem.

Det er ingen tvil at dette er en kamp vi skal vinne. Selv om de har fått ny trener og assistent som begge er spanjakker, en landslagspiller fra Andorra (å ja) i forsvaret og sikkert ny giv, glist, tæl og vilje. Ronny mente nylig at vi kan kjempe om medalje allerede neste år. Vel, da starter det til søndagen med å slå de som ligger desidert nederst på tabellen. Og storseier hadde smakt deilig, gutta.

Sandefjoll har en seier i sin andre kamp (i tredje runde, da frosten tok banen i Ranheim i andre runde) etter en sesongstart mot Molde med samme utfall som vår kamp på Aker stadion.
Poengtap for våre gutter her vil gjøre høsten like bleik som gressplenene rundt om i hovedstadens parker for tiden.

Drit i kampene mot Molde og NFFs bedriftslag i Trondheim (gratulerer til NFF forresten. Godt gjort å flytte seriestarten så tidlig at Rosenborg kunne bli stått ut av Europa før sommerferien var over), nå må vi fokusere på oss selv og hvordan vi skal løfte laget. På vårt beste tar vi alle lag i Eliteserien, men det bunnivået vi innimellom legger igjen på matta, må vi kutte ut. Vi må stå opp og sloss. Kjempe fra start til slutt. Gi alt, hele tiden. Blø for drakta, Vål'enga!

Alt annet enn tre poeng er for dårlig på søndag. Da vil sablene virkelig begynne å rasle.
Og i Enga skal ikke sabler rasle, de skal åpne champagneflasker.


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!