Ventetida er over, nå kommer første istrening

Grillings første istrening 2018
(© Klanen)

Førstkommende torsdag holder iskrigerne sin tradisjonelle første istrening - og du er invitert på treninga og grillings etterpå  

Jeg veit det finnes mange som lider i varme sommerdager og tvinner tommeltotter mens de teller ned til seriestart i Get-ligaen igjen. Den kommer først 12. september og vi serieåpner borte mot Frisk Asker 14. september. Innen den tid skal enorme mengder treningsgrunnlag legges før de regjerende seriemesterne er i gang med sesongen.   

I så henseende har sesongkortsalget pågått en stund og nå kommer altså første istrening.

Vi pleier å fylle ungdomshallen ganske greit på den treninga og som vanlig avsluttes den med Vålerenga Hockey sine berømte "strippestraffer" der ingen får gå av isen før de har putta mål og må fjerne et klesplagg for hver bom. I fjor presenterte vår backkjempe Villiam Strøm seg for oss supportere med å være helt i nettoen før han fikk gå av isen. Gøy! 

Som de beste tingene i livet er inngang på treninga selvfølgelig gratis.

Etter treninga blir det meet & greet med spillere og trenere på utsiden av ungdomshallen. Som i fjor stiller Klanens mesterkokk LasseL seg bak grillen og tryller frem de nydeligste pølser. Det blir anledning til å kjøpe tøysevann i regi av vårt nydelige Vålerenga Vertshus og det legges opp til en lun og trivelig start på hockeysesongen der man kan møte heltene sine og slå av en prat samt sikre seg selfies og autografer.

Siden vi av naturlige årsaker ikke akkurat har øst ut saker om hockey i sommer får du litt nyhetsnadder og ryktespredning med på veien selv om det meste nok er kjent for mange.

- Sesongkort 2019/2020 er i salg og kjøpes i Sjappa eller via denne linken 

- Linus Rotbakken er ny svenske som signerte i går. 27-åringen er venstrefattet back og kommer fra Almtuna i Allsvenskan. Velkommen Linus! 

- Axel Eidstedt har signert for to nye år i den flotte drakta vår

- Andreas Stene har signert kontrakt for den kommende sesongen 

- Colin Spaberg Olsen har signert for to nye år

- Filip Lalande har signert for ett år 

Og sist, men ikke minst går det usedvanlig sterke rykter om en en podcast om Vålerenga Hockey. Den vil se dagens lys før du aner og med habile folk i studio og spennende gjester gleder vi oss stort til å sjekke ut hva den har å by på.         

Men aller først er det istrening med strippestraffer i ungdomshallen på Jordal torsdag 1. august klokka 16.30 - 1800 med påfølgende meet & greet på utsiden etterpå.

Det må du få med deg, vi sees der!   

Og du? Nå er det bare ett år til Jordal Amfi er ferdig, om hockeygudene vil.   


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!