Stjernen neste for hockeygutta

(c) Wiki commons
(© Wiki commons)

Ingen store fakter, ingen store ord - bare gjør jobben på søndag gutta. Gjør jobben.

Vi har jinxa laget opp i stry ved å smelle på stortromma og brøle om seriegull mot både Storhamar og Stavanger de siste kampene.

Det har ikke gått så bra.

Heldigvis evner vi å lære av våre feil, vi beklager på det dypeste til klubben og øvrige supporterne. Vi tar skylda.

Unnskyld, nå har vi lært.

På søndag er det en totalt ordinær kamp i Get-ligaens runde nummer 47. Vi skal ned til Fredrikstad og spille mot ordinære Stjernen som aldeles ordinært og meget tradisjonelt ligger på nedre halvdel av den helt vanlige serietabellen.

Det oppfordres på ordinært vis til å reise ned å støtte Vålerengas iskrigere i denne kampen. Med seier kommer vi opp i 105 poeng. Det er meget habilt av et lag som har ligget og duppa mellom 70 og 80 poeng de siste åra. Vi har gjort en bra sesong.

Vi går altså for tre poeng, som bringer oss opp i 105 poeng. Mer er det egentlig ikke å si om denne kampen.

Løser gutta oppgavene mot Stjernen på ordinært vis vil det gå meget fint, da spiller de bra hockey. Da slår de Stjernen, som de har gjort alle fem gangene lagene har møttes denne sesongen.

Det hadde vært gøy! 

Ja, det er en spennende innspurt på årets grunnserie, dere. Måtte laget med flest poeng vinne serien - når det enn måtte komme til å skje.

Heia VIF!

  

        


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!