Sesongkort på damelagets kamper - en selvfølge

(c) Morten M. Larød
(© Morten M. Larød)

Vålerenga Damer seriestarter førstkommende søndag, her er hvorfor og hvordan du bør ordne deg sesongkort

Damene tar i mot Stabæk i årets første kamp i Toppserien. Den kampen markerer starten på en sesong der Vålerenga satser hardt og skal plukke langt flere poeng enn i fjor

Målet er verdensherredømme, kanskje ikke i løpet av denne sesongen, men overordna mål og klar strategi er alltid viktig.

Et delmål er å komme seg ut i Europa for å leke med de store, strategien for å komme seg dit er å vinne flest mulig kamper. Det delmålet er innen rekkevidde i år. 

Så langt er alt vakkert, velduftende og enkelt.

Hva har ditt eventuelle sesongkort med dette å gjøre?

Jentene trenger all den støtte de kan få. Det er enklere å skaffe seg verdensherredømme om du veit at mange har ryggen din! Selv om Vålerenga i fjor var det nest best besøkte hjemmelaget i Toppserien skal vi ikke skyve under en stol at det er plass til langt flere på hovedtribunen når Vålerenga spiller.

Ja, for du sitter på seter med puter på hovedtribunen med fabelaktig utsikt når jentene spiller, det er bare hovedtribunen som åpnes. Før kamp og i pausa kan du til alt overmål gå i kantina og kjøpe deg en øl om du ønsker det, evt pølse og brus om du har med podene eller må være kjørbar.

Spillerne stiller selvsagt opp etter kampene, her kan både du og unga få dere forbilder. Sjøl er jeg meget stor fan av keeper Guro Pettersen og av lynvingen Celin Bizet Ildhusøy - sistnevnte er i startgropa av karrieren og kan bli meget, meget god.    

Er du ikke redd for å høre din egen stemme kan du stå sammen med oss og rope ut din kjærlighet til Vålerenga. Vi er ikke så mange ennå, men vi håper å bli flere i år enn i fjor. 

Skal det bygges skikkelig miljø på damekampene er vi avhengig av at flere involverer seg og møter opp på kamper regelmessig. Sesongkort senker terskelen for å gå på kamp, det vet du også. 

Spillerne trenger deg, stemninga trenger deg og Vålerenga trenger inntektene. Å ta over verden er ikke gratis og sesongkort er et kinderegg som hjelper, det er vinn-vinn.  

"Ja, men det er jo ingen som ser damefotball" hører jeg ofte. Det er ikke veldig mange i Norge ennå, nei - det er helt rett. I helgen var det 60700 og så kampen mellom Atlético Madrid og Barcelona. Det er helt nydelig og ny verdensrekord for seriekamp i dameball. Over 60000 mennesker er helt rått!

Det er flere mennesker på kamp enn da engelske FA så seg nødt til å forby damefotball på 1920-tallet fordi det ble for populært. Det er skikkelig gøy!

Vi ligger jo gjerne ett par år etter verden her i nisseluelandet, så jeg spår oppgang i Norge også. Bli en del av det, vær med å bygge supportermiljø på dameball. Legg til rette for at det er enklere for andre å komme seg på kamp. Som supporter vet du at du er en del av opplevelsen for mange som velger å bruke tid på å gå og se fotball.

Klansmann, klanskvinne - din tid er nå. 

Prisene på sesongkort er lave og fine og kjøper du innen onsdag 20. mars er det kroner å spare.

  • VIP-sesongkort 1965,- (ordinærpris er 3065,-) Her får du to drikkebonger, tre matbonger, tilgang på eget VIP-området i kantina og de beste setene på tribunen.
  • Sesongkort voksen 465,- (ordinærpris er 765,-)
  • Sesongkort student og honnør 365,- (ordinærpris 565,-)
  • Sesongkort barn u/16 år 265,- (ordinærpris 465,-)

Sesongkort kjøpes i Sjappa eller via denne linken.

Seriestarten mot Stabæk spilles på Vålerenga Stadion førstkommende søndag 24/3 klokken 17.00.

Troppen finner du her.

Vi ønsker damene er god sesong og håper på mange flotte opplevelser underveis. 

Vi sees på tribunen!   

       


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!