Oversikt billetter åpningshelg med mer

(c) EspenB
(© EspenB)

Vålerenga er en krevende klubb å følge. Skal du ha med deg alt må du lese denne billettoversikten.

Og i morgen starter forhåndssalget til åpningskampen ny stadion.

Vi er så heldige at vi holder med en klubb som hevder seg i flere idretter. I tillegg åpner vi ny stadion på Valle i høst og da blir det - som seg hør og bør - ekstra festivitas i forbindelse med dette.

Vi gjør et tappert forsøk på å lose deg gjennom billettjungelen og for enkelhets skyld deler vi opp i idretter.

Jeg håper jeg klarer å få med alt, for det er fryktelig mye nå. 

Ishockey

Sesongkort: Sesongkort kommer i salg 15. august i følge klubben. Priser kommer samtidig med salgsstart. 

Enkeltbilletter kommer i salg fra samme dato. Da kommer prisene også. Det er første mulighet til å skaffe seg kampbillett til Fjellhallen på Gjøvik.

Vålerenga serieåpner hjemme borte. Den første kampen spilles mot Storhamar på Gjøvik 8. september. Salgstart billetter er 15. august.

Vi har ennå ikke fått info om hvordan billetter og sesongkort skal selges. Vi tipper Sjappa og Ticketmaster, muligens mail på sesongkort. Vi veit ikke.

Klanen Railways setter opp tog til Gjøvik. Prisen på togbilletter er 200 kr tur/retur (NSB tar 540 for den samme turen, så dette er gibortpris)

Togbillettene er allerede i salg, og de kan kjøpes i Sjappa, Vålerenga Vertshus og på Bohemen. Kun 270 billetter er tilgjengelig - førstemann til mølla gjelder.

Supportbussen er full til Gjøvik, Vertshusbussen har igjen noen plasser. Billettpris 300 for transport fra Vertshuset til døra Fjellhallen og retur. 

Fotball

Inngang til den offisielle åpningen av stadion og åpningskampen Vålerenga-Kolbotn i Toppserien lørdag 9. september 15:00 er gratis (men du må ha billett)!  

Eliteserien:

Sesongkort for i år selges ikke lenger. Det er erstattet av Vallekortet som gir deg adgang på alle seks seriekampene på nytt stadion til prisen av fem. Det eneste kortet som garanterer deg inngang på alle kampene på ny stadion. Priser fra 1000 kr avhengig av hvor du vil stå/sitte.

Enkeltbilletter - til åpningskampen og de andre kampene forhåndsselges til medlemmer av klubb, forening og Klanen fra i morgen.

Salg på Supportertribunen (ståplasser): Fra tirsdag 8. august klokka 10.00 til lørdag 12. august klokka 14.00 kun i Sjappa.

Salg på øvrige tribuner (sitteplasser): Fra onsdag 9. august klokka 10.00 til lørdag 12. august klokka 14.00 kun i Sjappa.

For medlemmer av Vålerengens Idrettsforening (de andre klubbene som ligger under Vålerengens Idrettsforening) Salg på alle tribuner: Fra fredag 11. august klokka 10.00 til lørdag 12. august klokka 14.00 kun i Sjappa.  

Etter forhåndssalget legges eventuelle restbilletter ut for åpent salg i Sjappa og på Ticketmaster fra 16. august. 

Billetter til 4. runde i cupen, mot Elverum torsdag 10. august kjøpes i Sjappa eller på Ticketmaster. 200 kroner per billett. 100 for unga.

Billettene til Tromsø hjemme 14. august  - siste kamp på Ullevaal - koster 104 kroner og kjøpes i Sjappa eller på Ticketmaster. 104 år med venting på ny stadion, 104 kr billetten - den tok du? :-) 

Billetter til Lillestrøm borte 19. august er i salg i Sjappa for 200 kr per snute. Busser kjører. Bohembussen er full, det er plasser på Vertshusbussen og Ultrasbussen. Jeg tror begge tar 200 tur/retur.

Børst & Ball:

Etter at damene har åpna stadion offisielt er det konsert med liv og moro på torget utenfor stadion. Dørene åpnes 17:00. Børst & Ball arrangeres for tredje gang og artistene er:

Oslo Ess
Herreløse
Gatas Parlament
Bjølsen Valsemølle
Islandsgate
Ole Henrik Halvorsen 

Alle disse får du oppleve med likesinnede for 300,- + 25 kr i billettgebyr. Billettene selges i Sjappa, på Vålerenga Vertshus og Bohemen i tillegg til Ticketmaster.

Vil du ha med deg alt den grandiose, ekstravagante og herlige åpningshelga trenger du følgende billetter:

Fredag 8 september: Togbillett Klanen Railways til Gjøvik + kampbillett i Fjellhallen for å se Vålerenga Hockey-Storhamar krige i gang sesongen.

Lørdag 9. september: Gratis inngang åpning ny stadionm møt opp! Du trenger billett til Børst & Ball på torget etterpå.

Søndag 10. september: Kampbillett Vålerenga - Sarpsborg 08 

Klanen har deala fin pris på overnatting Scandic Hotel Helsfyr åpningshelgen. Hotellet ligger en langpasning fra torget på Valle.

Puh! Jeg tror dette dekker alt. Om jeg har kløna det til eller glemt noe, gi beskjed i kommentarfeltet på FB eller via Twitter så skal jeg rette opp i fadesene.

Klanen.no er tross alt til for dere skikkelige folka som holder med Vålerenga.