Ny kamp søndag 18;00, alle til Særp!

(c) EspenB
(© EspenB)

Søndag er det nok et oppgjør for våre staute menn. I Sarpsborg denne gangen, og flere Vålerengabusser ruller dit.

Vi har krabba oss opp på øvre halvdel av tabellen og må prestere om vi har tenkt til å bli der resten av sesongen. Da passer det fint at de neste utfordringene er formlaget Sarpsborg 08 og serielederne Rosenborg fra Nidaros. Vi får testa oss nå.

Vi reiser selvfølgelig ned til Sarpsborg for å støtte gutta våre på søndag og kampbillettene ligger til salgs i Vålerengasjappa på Helsfyr. Siden sjappa var stengt mandag og i går var det det fortsatt rundt 300 billetter igjen da Sjappa åpna i dag. Åpningstidene er 10-17 i dag og i morgen, 10-14 på lørdag. Kjøp billett og bli med!  

Bohembussen kjører til Sarpsborg. Tur/retur 300 kroner. Påmelding og betaling i Sjappa. Avreise fra Bohemen 15:30 - kampstart er 18:00

Vertshusbussen kjører til Sarpsborg. Tur/retur 300 kroner. Påmelding via SMS til 91755725. Avreise fra Vålerenga Vertshus 14:00 - kampstart er 18:00

Bussansvarlig: Kjører din buss og du vil at vi skal skrive om det må du gi oss beskjed. Send en kort mail til Webpublisering[æt]klanen.no med info om pris, avreise og påmeldingsmåte så oppdaterer vi saken. Vi vil ha flest mulig på tur. 

Vi begynner å bli ganske samkjørte på tribunen nå. Det var meget solid trøkk mot fotballstorheten Kristiansund 16. mai og vi har herja i samtlige kamper så langt. Sarpsborg blir intet unntak. Du kan hjelpe oss å bli ennå bedre ved å bli med. 

Bli med ned til Sarpsborg og lag liv. Det er fortsatt sånn at èn som kommer på kamp og åpner kjeften for Vålerenga er verdt mer enn 10000 som sitter hjemme i sofaen og peller seg i nesa med fjernkontrollen til tv`n.

Vi sees på tribunen!