Hundrevis av Vålerengasupportere til Skien

(c) Line Svalastog
(© Line Svalastog)

Billettene går som varmt hvetebrød så du må kjappe deg om du skal være med!

Vi har hatt en seriestart under pari og reiser til Skien i morgen. Tapet hjemme mot Sandefjord smerter som en sirkelsag i huet ennå. Tap borte mot Molde og Haugesund borte er mer sånn det er - historisk sett. Disse kampene er lagt bak oss.

Oppturer har vi fått likevel. Seier mot Viking i serieåpninga var fint og en overbevisende 3-0 mot Sogndal sist gjør at mange gleder seg til å møte Odd i Skien i morgen. Dessuten hadde vi en trivelig opplevelse på Gran på onsdag, der kuleramma først stoppa på åtte mål vår vei.  

Faktisk er det såpass iver blandt supporterne våre at er det solgt bøtter og spann av billetter på borteseksjonen der nede. Den er ny av året - vi er flytta fra sving til langside - og feltet tar ca 600 mennesker. Vi har et håp om å fylle den seksjonen i morgen, og vi er på god vei.

Å få til det er en prestasjon, vi snakker faktisk langhelg der mange ofte er opptatt med andre ting når helgen rundes av med en ekstra fridag.

Sjappa fikk tilsendt 300 billetter fra Odd og de er revet bort. Så har klubben fått en link der det selges ytterligere 200 billetter, og der er det i underkant av 90 billetter igjen i skrivende stund klokka 13.00 på en lørdag. Og ja, disse billettene er på bortefeltet.

Skal du ned og se Vålerenga må du agere!

Så er det også slik at noen billetter selges i Skien i morgen. Der er det førstemann til mølla som gjelder og skal du ned, kjøp heller via linken så er du garantert inngang. Ta det som et protip fra en gammel røver.

Jeg tar pågangen på billetter som et sikkert tegn på at optimismen og engasjementet er på vei tilbake. Det viser at det ligger mye reiseengasjement og vilje til å følge Vålerenga latent blant oss. Det er veldig, veldig gledelig å se! Noen må bare hive bensin på bålet for å få opp flammene igjen. For eksempel kan klubben fortsette å vinne.

Og for spillerne våre må det være ekstremt fint å komme ut til mange hundre glade Vålerengasupportere i Skien i morgen. Det må være en boost helt utenom det vanlige. Vi vet at Vålerenga trives på Skagerak Arena, og det blir ikke noe verre av slikt oppmøte. 

Og 600 mennesker  - om vi klarer å selge ut - som reiser i to timer for å se laget sitt er ekstremt bra. Spillerne får ikke større bevis på at vi har ryggen deres enn det.

Flere av bussene reiser ned tidlig så vi kommer til å sette preg på tettstedet i timene før kamp! Vi møtes på Jimmys Tollboden før kampen der får vi gode priser på mat og drikke samt uteservering og urban musikk.

Syng høyt, syng stolt. Vi sees i Skien!