Fredag er det kamp i Vallhall, Vålerenga - Strømmen

(c) Norsk Toppfotball
(© Norsk Toppfotball)

Klubben streamer og vi live-oppdaterer årets første treningskamp, og vi har svært troverdige rykter om klubbens kick-off før seriestart! 

Fredag tar Vålerenga årets første nølende og viktige skritt mot sesongen 2018 og senere verdensherredømme. Det er tid for første treningskamp og motstander er Strømmen. Romerikes hyggelige alibi gjester hovedstaden og Oslos Stolthet. 

Kamparenaen er Vallhall og kampen starter fredag 12:45, norsk tid.

Klubben har valgt å legge treningskampene på dagtid i år, og det er synd for oss som elsker Vålerenga. Det betyr at arbeidsdagen ødelegger for den foretrukne fritidssysselen for de fleste, men klubben velger å gjøre det slik fordi det passer det sportslige best.

Det er vanskelig å argumentere mot klubben når de sier at de gjør det fordi det er optimalt for sportslig satsing, altså - men vi lar oss irritere litt likevel fordi vi ønsker selvsagt å være der og se på.

Så kommer vi på at klubben ikke er til for oss supportere, men at det bør være omvendt - og vi ønsker et best mulig forberedt lag til serien.

For de som har mulighet til å overvære Deilas menn leke med både kula og Strømmen koster inngangsbilletten 100 kroner for den voksne mann og kvinne. De som ikke ennå har lov til å drikke øl eller stemme ved valg kommer inn gratis.

I Vålerengas øyne er du barn til du fyller 18.  

Sesongkortholdere har treningskamper hjemme inkludert i kortet, så fredag er første skikkelige mulighet til å stolt dra det frem og vise det til kontrolløren i døra.

Om du ikke ennå har fått ordnet sesongkort så har jeg følgende forslag til fredag ettermiddag og kveld til deg:

Sjappa er åpen fra 10:00, så om du kjøper kortet på vei inn til Vallhall får du kortet i hånda der før kamp. Så rusler du bort til Vallhall og tenker på at nedbetalinga av kortet starter umiddelbart og legger hundrelappen til inngang tilbake i lomma. Så viser du frem den flotte nye kortet til de blide funksjonærene i døra før du finner plassen din på tribunen.

Det er helt ok å spille inne i januar.

Etter å ha sett Vålerenga og Strømmen spille januarfotball i 2 x 45 går du blid og fornøyd til lokalet som ligger rett ved siden av Sjappa i stadionkroppen. De serverer nydelig mat og de serverer leskende drikke fra fat og på flaske. Du fortjener et pitstop der, nytt sesongkort er i boks og det må feires.

Gastropuben Øst er det naturlige stedet å samles både før og etter kamp når Vålerenga spiller hjemme.  

Det er tross alt freddan, og kampen vi nettopp har sett må diskuteres. Bør man avlyse hele sesongen eller er det grunn til å vente seg både seriemesterskap og cupfinalebillett i år? Som supportere har vi selvfølgelig svaret på det allerede andre uka i januar, noe annet skulle tatt seg ut!

Stream og tekstoppdatering

Det finnes løsninger om du ikke får reist til Vallhall og sett kampen også.

Klubben streamer kampen, så om du klikker deg innom vif-fotball.no før litt før kampstart finner du garantert link til streamen der.

Får du ikke sett streamen er det ingen grunn til bekymring da heller. Klanen.no kjører liveoppdatering underveis i kampen. Undertegnede tar med seg pc og skal - i tillegg til å være speaker - etter beste evne gi deg malende beskrivelser av inntrykk, scoringer og annet som måtte fange skribentens interesse underveis. 

Du har med andre ord alle muligheter til å holde deg oppdatert sjøl om du ikke får gått i kiosken i pausen.

Kick off før seriestart

Alle som var på Sentrum scene i fjor husker hvor herlig den kvelden var. Endelig var klubbens kick-off for den gjengse supporter igjen. Borte var dress, treretters og avec, tilbake var øl, god livemusikk og Vål`enga. Akkurat som vi liker det! 

Informerte kilder forteller at i år bør du holde av lørdag 3. mars. Nå har klubben eget hjem og det blir hjemmefest. Ikke hjemme alene-fest, men hjemmefest! 

Den lørdagen skal du først se Vålerenga - Start i den siste treningskampen før seriestart på vår fantastiske nye stadion klokka fire, og etterpå er det kick off med artister, scene, mat, drikke og generell god stemning som bare Vålerenga kan lage på festplassen og området utenfor stadion. 

Så blir det sikkert presentasjon av laget, taler, kleine sanger og lovnader om å gå ubeseira sesongen gjennom, samt alt annet som hører med når man feirer seg sjøl før alvoret braker løs. 

Det blir stas!

Men først skal spillerne legge grunnlaget for suksess gjennom mengder med trening og mange treningskamper. Det skal legges igjen enorme mengder svette og blod før vi kommer så langt som til sesongstart.

Blodslitet starta mandag, første treningskamp er på fredag, mot Strømmen klokka 12:45.

Vær der!

Eller se stream og/eller hold deg oppdatert gjennom Klanen.no sine ivrige oppdateringer. 

Det er nå sesongen 2018 begynner.

Deilig er det!          


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!