Det meldes om snøfritt på Valle!

(c) Vålerenga Fotball
(© Vålerenga Fotball)

Rare følelser sitrer i kroppen bare ved å se på dette bildet, det er snart sesongstart!

Se på det bildet, kjenn på hvor annerledes det føles at det nærmer seg seriestart i forhold til tidligere år.

Der bilder av snøfri matte på Ullevaal bare ble møtt med en rask tanke på seriestart og glede over det, gjør dette bildet mye større inntrykk.

Hjemmebanen vår gjøres klar til bruk. Vårt eget hjem, vår nye stadion, der historie skal skrives, der gledene skal bli mange flere enn sorgene klargjøres til seriestart. Der skal vi brøle ut vår kjærlighet til klubben i vårt hjerte igjen. Husker du det sinnsyke trøkket vi skapte i høst? I år skal vi bli ennå bedre på tribunen!

Om fotballgudene vil og mine bønner blir hørt blir vi bedre på banen også.

Først er det bort med vinteren, på med undervarmen og så er det tid for ball igjen.

Endelig!

Endelig er det snart tid for ball igjen! Enkeltbilletter til de første seriekampene er i salg, vi snakker Odd, Godset, Molde, Haugesund, Stabæk og bitteLillestrøm. Er du smart kjøper du sesongkort både til damelagets kamper (300 kr for Klansmedlemmer i en begrenset periode. Tre hundre kroner!) og til guttas kamper i år.  

Den første kampen er 3. mars - det er generalprøven før seriestart herrer og vi møter det nyopprykkede sørlandslaget Start. Etterpå er det kick off med mat og tøysevann med Osloartister på scene satt opp i forbindelse med kantina på stadion, billetter kjøper du her.

Jeg har et kjapt intervju med sjefen for kick-off, Morten Nydal, på kjøreplanen. Der skal han få svare på om det kommer flere artister enn Valentourettes og om vi skal komma i kjole og hvitt eller om vi skal ta på vår velbrukte vinter under lang og lua med Vålerengalogo. Sånne ting vi kara egentlig driter i så lenge det er øl og Vålerenga, men som våre bedre halvdeler gjerne vil vite før avreise hjemmefra. Du veit åssen dem er.

Det intervjuet kommer når vi finner tida til det, kanskje jeg klarer å hale ut et bandnavn eller to også - hvem vet.

Vi skriver 21. februar og ventetida er snart over. Matta er måka og klar til bruk, tror du meg ikke - se sjøl:

 

 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!