Det er vi som er Vål`enga

(c) Eivind Hauger
(© Eivind Hauger)

Vålerenga har det mest populære damelaget i Norge. Punktum.

Jentene våre har ikke heva pokaler, klubben vår har ikke edelt metall i skapet.

Vi supportere er ikke bortskjemt på noe vis og det er et stykke å gå før vi kan slippe jubelen løs. Vi var fryktelig nære i cupfinalen i fjor, men det ville seg ikke. Det ble et hederlig tap mot Avaldsnes, men cupfinaletap er de verste tapa av dem alle.

Så nære har Vålerenga aldri vært, og jentene har hevna det tapet allerede. De grusa Avaldsnes 3-0 borte for ett par uker siden.

Til tross for mangel på pokaler i skapet er det ett område der vår klubb er desidert best i landet. Prosentvis er vi så langt foran de andre at jeg ga opp å finne svaret etter å ha brukt både fingre og tær - tallet er skyhøyt.

Og Vålerenga kan takke deg og meg for at vi er best på området. Vålerenga er best fordi vi møter opp på kamp. 

Jentene våre har størst publikum i Norge. Glem ubeseira fjærkre, glem lag som har pokal på pokal i skapene. "Nykommeren" Vålerenga er laget folk vil se!

Vi satt rekord i antall solgte sesongkort på damesiden med over 400 solgte og snittet på hjemmekampene våre så langt i år er flotte 540 tilskuere per kamp. 

Om du synes det er lite så har neste lag på lista et 350 per kamp. Det er bergensera fra Sandviken, fugla har 340.

Vi herjer!

Vi er milevis foran og det må vi fortsette med! Sosialisten i meg liker ikke forskjeller, men her er unntaket. Vi skal knuse de andre laga, og jeg synes vi bør gå for å ha minst dobbelt så mange på våre kamper som nummer to på lista.

Vi er jo Vålerenga! 

Det er riktignok et stykke til de 50000 som så finalen i FA-cupen for damer på Wembley, men vi får ta tida til hjelp og vi må jo starte et sted. Ikke er det plass til 50000 på Valle heller. 

Klubben legger til rette så du kan kjøle sangstrupen med pils i pausa uten frykt for å bli kasta ut. Det er damelaget vårt alene om i Norge per i dag. 

Det er innovativt, det er tøft og det er sånn det skal være. Jentene viser veien. 

Kafeteriaen selger deg det du vil ha. Mat og brus har de også.

Så hvordan skal vi øke antall publikummere da? Jo, det er her du kommer inn i bildet. Du skal være med på kamp.

Nå på søndag!

Gutta speller i dag. Den kampen går nede i Sandefjord og du kan lese snasen førkamp-sak her.

Valle på søndag er greia nå - sjøl om du skal på kamp hos hvalfangera i dag.

Her er planen: Stå opp, ta en dusj og kle på deg shortsen - det er meldt varmt på søndag. Ring en venn eller 34 og avtal å møtes på Øst. Uteserveringa på Øst er aldeles fabelaktig når det ikke ligger masse snø ute. Terningkast 6. Lett! 

Spis et bedre måltid og/eller ta deg en duggfrisk en mens dere lar praten flyte fritt. Følg med på klokka og tøm glassene da den er 16.45. Rusle opp trappa og bort til hovedtribunen. Gi vertskapet 100 kroner og motta en billett i retur. Gå smilende inn på hovedtribunen og send en vennlig tanke til de som jobba hardt i over et 10-år for at du skal kunne gå inn på vår egen stadion. Finn deg et sete med pute på om du ikke har tenkt å stå å synge. Nyt kamp!

Skal dere synge trekker dere opp til oss, vi er lette å se. Vi biter nesten ikke og vi biter aldri folk vi ikke kjenner. Nyt kamp og syng med! 

Da bidrar du til stemninga jentene elsker og du hjelper klubben til å opprettholde eller øke publikumsnittet samtidig som du ser det ypperste Toppserien har å by på.

Det er reine kinderegget!

Kampen starter 17.00 og vi møter Grand Bodø. 

Vi knuser dem, jeg lover.

Så da sees vi da? På Valle på søndag.

Jeg gleder meg!

   

      

   


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!