Alle til Valle

(c) Morten M. Larød
(© Morten M. Larød)

Damelaget inviterer til show onsdag. Manchester United kommer, minst 8000 publikummere kommer, kommer du? 

Tirsdag formiddag passerte man 8000 solgte billetter til showkampen mellom Vålerenga og Manchester United på onsdag. 

Showkamper på landslagsstadion mellom britiske middelmådigheter og ett eller annet norsk lag for overpris til et Norway Cupsk publikum er nok ikke for de fleste. Når et damelag- vårt damelag - setter ny publikumsrekord og får over 8000 tilskuere der de til vanlig har rundt 500, er det bare fantastisk og MÅ oppleves!

En fin funfact er at Manchester United sitt damelag også setter publikumsrekord på denne kampen. De har aldri spilt for flere enn 5000 tilskuere.  

Billettene koster faktisk mindre enn på en vanlig Toppseriekamp.

120 kr for den voksne kvalitetsbevisste mann og kvinne og 60 kroner for de oppvoksende talentene som skal prege norsk fotball om noen år er finfine priser for å se spillere som nettopp har spilt VM-finale. Kjøp billetter her eller i Sjappa om du ønsker det, men regn med kø. Kampen starter 19.00 på onsdag.

Gastropuben Øst holder selvfølgelig åpent og Sjappa like så. I tillegg etableres Fanzone på torget der det legges opp til en rekte aktiviteter for unga og du får deg en matbit der også. Fanzone åpner 16 så sjekk ut aktivitetene og ta deg en matbit og tørsteslukker på Øst før kampen.  

Rent sportslig så er det jo showkamp. Det betyr at tuneller og hælflikker er mer sannsynlig enn tofotstaklinger i knehøyde. Det er med to spillere som spilte VM-finalen i år. Vi har Sherida Spitse og Man United har nettopp kjøpt Jackie Groenen - begge representerte Nederland. I tillegg representerte Man Uniteds kaptein Alex Greenwood England som røyk i semien i VM og sist men ikke minst ble vår egen Ajara Njoya sitt ene mål kåra til ett av de fem fineste i VM. Hennes Kamerun måtte si takk for seg i 16. dels-finalen.      

LSK Kvinner har løyet på seg å ha rekorden for flest tilskuere på en damekamp i Norge med sine 6655 tilskuere på kampen mot Barcelona i vår. Den ufine frekkheten er nå avslørt og det viser seg at rekorden er meget habile 8856 tilskuere under cupfinalen mellom Asker og Røa i 2006.  

Samma faen, klarer vi å mobilisere litt ekstra på onsdag ryker rekorden fra 2006. Selv om det er solgt 8000 billetter nå vet jo vi med antydning til grå hår rundt øra at det alltid er en del som ikke dukker opp. Vi har allerede rekorden for flest tilskuere på seriekamp for damer, la oss røske med oss denne rekorden også - nå som vi har sjansen. 

Den rekorden hører naturligvis hjemme på Valle og jeg gleder meg til å høre "Alle er her for å se på Vål`enga" når speaker annonserer ny rekord.

Det er meldt sol og nydelige 22 varmegrader så alt tyder på at det blir en festaften. Kom, kom!

Dagen kort oppsummert: Øst og Sjappa åpner tidlig, Fanzone åpner 16, jeg tipper innslipp er fra 18 og kampen starter 19.

Vi sees på Valle! Billetter kjøper du her!    

Heia VIF!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!