Vi er over halvveis!!!!

(c) SK's grafiske verksted
(© SK's grafiske verksted)

EN LITEN OPPDATERING...
Ronny Deila har oppfordret til å ta det resterende beløpet for TIFO-opphenget, om vi kjøper 1500 sesongkort til Supportertribunen
Les mer her: http://klanen.no/Blogger/Lasse-L/Tar-du-Ronnys-utfordring

Vi har kommet over midtbanen, så noen fine gjennombrudds-innskudd og gode bidrag fra kantene, så banker vi denne innsamlingsaksjonen i mål!!!

Først og fremt må vi si tusen takk for at du bidrar!

Det har vært mange oppfordringer til innsamlingen den siste tiden, og vi skjønner om det kan føles litt i meste laget, men nå er det slik at vi har så store ambisjoner for hva tribuna vår kan bli, at vi ikke kan gi oss før alt er i boks. Mange av dere har bidratt etter evne og det har gjort at capotårnet allerede er oppe og tifo-oppheng er godt på vei. Vi har også noen spektakulære planer for dekor på stadion, men mer om dette senere.

Kan du bidra, så setter vi pris på det, men det er mulig å hjelpe til på andre måter enn å gi spenn. Du kan hjelpe med å spre ordet, legge press på andre, ja til og med skryte av at du har gitt, hvis du har det.

Det er nok av folk å legge press på, og vi tenker ikke bare på folk du kjenner, folk som deg. Det er en rekke aktører som kanskje bør kjenne sin besøkelsestid...?

Noen ville kanskje mene at et bidrag fra Vålerenga Fotball er på sin plass?
Eller kanskje Intility ønsker å smøre supporterne litt?
John Fredriksen, Spetalen eller Tor Olav Trøim?
Kanskje Ronny Johnsen kan gi litt tilbake?
Hvorfor kan ikke Martin Andresen dele litt av overskuddet fra sofasalget?
Eller hva med alle disse firmaene som er i den berømmelige sponsorpoolen til Vålerenga? 
Mulig en av dem har lyst til å skrive seg inn i historien som det hyggeligste firmaet på østlandet?

Jobben din er veldig enkel: Legg litt press på dem. Sett deg på en markedssjef og bli der.
Og vis du leser dette og er en markedssjef: Du kan bidra ved å Vippse til nummer: 537000 og merke bidraget med "oppheng". Skulle det være slik at du ikke har, eller ikke vil benytte Vipps så kan du overføre direkte til konto i nettbanken. For bankoverføring bruk kontonummer: 6005.05.05327, merk overføringen med "Tribuneoppheng". Alle bidrag kommer godt med.

Med vennlig hilsen

Klansstyret