Valg av styret i Klanen

(c) Wiki
(© Wiki)

Vi vil komme i kontakt med Klansmedlemmer som ønsker å bidra til å utvikle Klanen videre

Det er årsmøtet som avgjør hvem som skal sitte i Klanstyret, for at det ikke skal bli kaos på årsmøtet, har det i en årrekke vært slik at valgkomiteen kommer med sin innstilling av kandidater til styreverv på årsmøtet. Dette arbeidet videreføres også i år, og vi har allerede startet arbeidet med å sondere terrenget for nye styremedlemmer.

Men vi er ikke så jævla glupe at vi klarer dette helt på egenhånd!

Vi vil derfor komme i kontakt med Klansmedlemmer som ønsker å bidra til å utvikle Klanen videre og å være med på å styre oss inn i denne nye epoken med egen stadion. Vedtektene er slik at man som styremedlem velges for to år av gangen, varaer blir valgt for et år av gangen. Styrerepresentantene må påregne mye tidsbruk i de to årene, og vil måtte ta stilling til en rekke utfordrende og interessante saker.

Lønn utover tilfredsstillelsen av å bidra finnes ikke, men dertil hyppig kjeft og dyptfølende engasjement fra medsupportere og andre med oppfatninger tilknyttet Vålerengens Idrettsforening må påregnes som en frynsegode.

Har du kandidater du mener vi bør snakke med, sender du en mail til valg@klanen.no med navn, telefonnummer og gjerne e-postadresse på kandidaten. Du kan selvsagt foreslå deg selv også. Innstillingen må være klar før årsmøtet i mars, så ikke drøy med å ta kontakt.

Valgkomiteen kontakter aktuelle kandidater og kaller inn til en samtale. På bakgrunn av disse samtalene vil vi fatte vår innstilling. Valgkomiteens innstilling publiseres på Klanen.no, som i tråd med vedtektene, i forkant av årsmøtet.

Vi oppfordrer særlig unge spreke kvinner og menn til å stille.

På vegne av valgkomiteen

Christian Kjellsen

PS. Ikke nøl med å ta kontakt - ingen spørsmål er for dumme (nesten..)