Vål'enga damer håndball spiller toppkamp 4. mars og du er invitert!

(c) Anders Grydeland - www.grydis.no
(© Anders Grydeland - www.grydis.no)

Det spisser seg i toppen av 3. divisjon. 

Etter at Kjelsås, som i dag leder serien, gikk på sitt andre tap for sesongen ligger damene nå kun ett poeng bak serielederen.Det betyr at det bygger seg opp til storoppgjør når Kjelsås gjester Jordal 4. mars. Vinner damene resten av kampene vil de altså nå sesongens mål om opprykk til 2. div. 

 Det blir en tøff og spennende innspurt på serien og det er få poeng som skiller mellom opprykk og 3. plass. Damene hadde denne uken besøk av Stabæk. Det viste seg å bli en enkel gjennomkjøring for damene, kampen endte med god selvtillit og 15 målsseier. Noe som vil komme godt med frem mot den avgjørende kampen mot Kjelsås. Det var publikumsrekord og god trøkk på tribunen. Våre faste supportere fra Klanen tok seg også turen og hjalp damene sende Stabæk tilbake til Bærum uten noe håp om poeng. 

 Nå trenger vi hjelp! Skal vi klare å måle oss med serielederen Kjelsås hjemme på Jordal 4. mars trenger vi all støtte vi kan få. Damene ønsker seg full trøkk fra sine likesinnede på tribunen slik at vi får vist at det kun er ett lag som gjelder i Oslo. En by, ett lag! Alle mann til Jordal 4. mars kl. 2000!! 
Enga på topp!

 PS: Alle som stiller i Vålerengatøy får GRATIS inngang på Kjelsås-kampen 4. mars


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!