Hater, hater, hater Bergen by

Sekundet senere sto det 1-0 til oss!
(© Anders Grydeland - Grydis.no)

Vi går fra det ene hat oppgjøret til det andre, fra bunnen av tabellen til toppen av tabellen. Fugl eller fisk? Bank skal de uansett ha.

Bergen. Hordaland. Det regner 90% av tiden og det stinker fisk i nesten hele byen. Alle hater Bergen!
 
Foruten å ha den mest irriterende dialekten, så er jo folka som Bergen produserer helt ubrukelige. Tenk på de kjente folka som kommer i fra Bergen : Tor Endersen, Bjarte Hjelmeland, Varg Vigernes, Ole Torp, Davy Wathne, Lommemannen, Lars Vaular... Listen fortsetter. For en grusom gjeng. 

MEN Bergen har klart å få frem ett bra menneske, et lite mirakel egentlig, nemlig Bård Finne. Vår Bård Finne. For en mann! Bård har vist oss at han er i form og ikke minst kan avgjøre kamper på en fantastisk måte. Og dette har jeg en følelse av at han kommer til å gjøre mot Brann og.
 
Bataljonen er fremdeles furt fordi Bård signerte for oss, så tenk deg hvor gøy det blir om Bård scorer mot sportsklubben på Brann stadion. Da kommer Bataljonen til å sette seg på dass sammen med Frode Kjipe, og tenk for en stemning det blir på bortetribunen da! Og der, der bør du være! Brann er hittil ubeseiret, men vi er inne i en god periode - 1 tap de siste 8 serierundene. Du vil være der når Bård og resten av gutta knuser de ubeseirede og tar 3 viktige poeng.

For husk: Aldri glem; mirakler kan skje

Pris Bohembussen tur/retur 600. Avreise fra Bohemen Sportspub klokka 09:00

Kampbillettinformasjon publiseres på klubbens hjemmesider. Vi oppdaterer her også om vi husker det. 


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!