Det skal smake med hevn

(c)
(© )

La det være sagt med én gang: Vålerenga har ingen intensjoner om å avgi selv et ørlite poeng til Ringerike. De har ranet oss nok. Sankt Hallvards menn lukter blod...

Onde tunger vi sikkert ha det til at hvis Vålerenga hadde gjort jobben sin ordentlig i 60 minutter i Hønefoss så hadde alle tre poengene blitt med hjem til Oslo Øst. I stedet ble det tap i sudden death, og bare ett av tre mulige poeng ble med hjem.

Sånn blir hevnlyst skapt.

Ut over det går det faktisk ikke an å si så mye om Ringerike (gudhjelpeoss) Panthers. For et navn! Vi trodde at bruken av dyr(enavn) var et forbigått stadium i norsk ishockey - vi tok grundig feil. Det neste blir vel Lillehammer Frogs eller Vålerenga Reindeers.

Nok om det.

Ringerike har stort sett gjort som forventet. Tapt. Derfor ligger de også sist på tabellen, men med like mange poeng som skrotnisssene fra Manglerud. På de fem siste kampene har de tatt hysteriske ett poeng, det kom dog gledeligvis mot Storhamar i en fest av en kamp som endte 0-1 i Schjongshallen.

Vålerenga på sin side har bokført tre seire og to tap på siste fem. Sist kamp Vålerenga spilte, og vant, var mot Stjernen i Fredrikstad, da endte kampen 5-2 altså i Vålerengas favør. Kampen før var ikke like hyggelig, da stakk Stavanger Oilers av med alle poengene fra Furuset Forum.

Vålerenga bekler 3. plass på tabellen, kun ett fatiig poeng bak Storhamar og Stavanger Oilers. Fire poeng bak oss lurer Lillehammer, men vi antar at they crash and burn og at Sparta og Frisk Asker snart distanserer dem. Ingen bryr seg om Lillehammer uansett.

Kampen mot Ringerike søndag starter kl. 17:00 i Furuset Forum.

Heia VIF!


Vi lever i en tid av krenka. Derfor må vi fortelle deg at ikke alle Klanens medlemmer nødvendigvis er enig i meningene til skribenten, ei heller styret. Dette er ting du må ta innover deg og takle i hverdagen din.

Bli medlem i Klanen!