Bli med og støtt damehåndballen

(c) VIF Håndball Damer
(© VIF Håndball Damer)

Damelaget vil opp i andre divisjon og ønsker flere folk på kamp!

Hei Vålerengavenn!
Vålerengas damelag i håndball er godt etablerte i 3.divisjon har vi i år ambisjoner om å ta det et skritt videre og snuse på livet i divisjonen over.
Etter nesten halvspilt sesong ligger vi godt i rute på en andreplass med 14 poeng. Med et ubehagelig gnagsår ved navn Kjelsås (på 15 poeng) ser vi at det er disse som kommer til å sloss med oss om opprykksplassen.
Kjelsås har til nå gått ubeseiret gjennom sesongen, med kun en uavgjort mot Lillestrøm. Ikke bare har de tatt poeng fra oss i år, men de har også styrket trener-teamet med tidligere VIF-trener Patrick Rowlands, noe som kan være grunnen til deres suksess i år.

Nok snakk om laget som praktisk talt spiller kampene sine inne på Teknisk museum!
 Vi spiller våre hjemmekamper på Jordal og det er ingen som skal få stjele poeng fra oss der i år. Jentene er svært positive til at sesongen kan snu til vår fordel.

Du speller for flere enn bare deg sjæl når du er i Enga

Dette har vi virkelig fått føle på i år. En god gjeng klansvenner har dukket opp på kampene våre, hjemme som borte, og løftet oss frem til seier.

Vi har enda ikke tapt med Klanen til stede hjemme på Jordal!!!
Nå har vi inngått et samarbeid med Klanen og vi er utrolig stolte over å ha Klanens logo på brystet. Derfor ber vi deg, kjære Klansvenn, ta med deg venner og kjente på kamp. Hjelp oss å nå målet om spill i 2.div neste sesong. Dere er best på tribunen, så skal vi gjøre vårt for å vise hvem som er best på banen.

Vi lover god håndball og jublende jenter!
Vi sees på kamp!