Stabæk borte på lørda`n!

(c) Espen B
(© Espen B)

Stabæk borte, den må du få med deg - og vi sier farvel til en god venninne.

De smaa blaa smurfene fra Bærum venter oss på den latterlig elendige skithaugen de kaller Nadderud stadion. Kampen starter lørdag 18:00.

Vi har som vanlig fått 592 billetter på langsiden, kikkertsvingen har de slutta å åpne av en eller annen grunn.

Vi pleier å lage god kok der borte på vestkanten og vi ser ingen grunn til at årets kamp skal bli noe annerledes.

Billettene kjøper du på nett, de selges ikke i Sjappa. Eventuelle restbilletter selges ved vår inngang på kampdag. Billettene koster 190 uansett hvor gammel eller ung du er. Vi veit det har vært trøbbel med billettlinken, men den har Stabæk friskmeldt igjen. 

Bohembussen kjører selvfølgelig til denne kampen. Bussen går fra Bohemen 16:30 og returnerer etter kamp. Turen koster 200 spenn og det er ennå noen få billetter igjen. Vi ønsker å få flest mulig på kamp, og vil ha bussen full selvfølgelig.

Påmelding i Sjappa, som nå ligger ved torget i stadionkroppen på vår nye stadion. Har du ennå ikke vært der må du ta deg sammen! 

For oss som har reist mye med Bohembussen er denne turen et hav av melankoli. Det er siste turen til "den sorte dame". Vi har hatt mye moro i henne, foråsidetsånn!

Nå skal hun få hvile og en arvtager er allerede på plass fra neste bortetur. Bohembussen er død, LEVE BOHEMBUSSEN!

Bussen parkeres pga alderdom og ny ung sprek ei tar over. Slipp fram ungdommen.

Med den sorte dames sistereis på lørdag blir det 8 år blant fjell og dal og fjord. Vi takker for alt og lyser fred over hennes minne.  

Men du? Kom deg på kamp da. Vålerenga speller!