Skal du på treningskamp på lørdag

(c) Wiki
(© Wiki)

Vålerenga spiller mot Sandefjord på Kadettangen (Sandvika) på lørdag, den 18. mars kl 1600. Vertshusbussen kjører!

Vil du se den nest siste treningskampen før alvoret starter så har du nå muligheten, det begynner å bli vår, kriblingen har startet, lengselen lever.

Vershusbussen kjører:

Kl. 14:45               Fra Vålerenga Vertshus

Kl. 15:00               Fra Bohemen

Pris bussbillett tur/retur er 100 kroner og du betaler ved ombordstigning.

PS! Forhåndspåmelding – send tekstmelding til 41301602 for å melde deg på – her må du agere, ikke vente, venter du så blir bussenturen avlyst!

Oppdatert 18/3: Det er ca 25 plasser igjen klokken 11.20. Det er bare å møte opp og betale i døra - så fremt det er ledige plasser igjen.

Sleng deg med, nyt en kald en med gode venner

Sandvika er ikke veldig langt unna, så er du du lysten så finnes det også offentlig transport som kan ta deg dit

NSB kjører tog – retning vestover fra Oslo S, Nationalteateret eller Skøyen – alle tog som det står Asker, Drammen, Larvik, Kongsberg på stopper på Sandvika stasjon – Togturen tar ca 19 minutter og så må du rusle fra stasjonen til Kadettangen og det tar deg ca 5-6 minutter.

Ruter kjører også busser på samme strekningen, men serveringen om bord kan ikke måles med det tilbudet som du kan få på Vertshusbussen

Kampen er inkludert i sesongkortet om du viser det frem ved inngangen. For de som ennå ikke har kjøpt sesongkort koster kampbilletten 100 kroner og det er 50 for barn.

Vi sees på Kadda!