Hockeydamene ønsker din støtte

(c) Kenneth Myhre
(© Kenneth Myhre)

De samler inn kroner til sluttspill i Stavanger og er halvveis til målet.

Damelaget til Vålerenga Hockey har i en tid drevet innsamling. Selv om de spiller på det aller øverste nivået i Norge må spillerne betale alt utstyr sjøl og selv dekke reise og opphold på bortekamper. De har bla kamper i Tromsø, Trondheim og Stavanger. 

De har allerede vært i Stavanger i seriespillet, men skal tilbake dit for å spille sluttspill i vår og har en reell mulighet til å bli mester igjen. Jentene har bøttevis av pokaler og mange av spillerne spiller på landslag. De ønsker seg tilskudd så de slipper å selv betale for nok en Stavangertur i år. Innsamlinga har så langt gitt litt over 19.000 i støtte og det er 45 fantastiske givere som har gitt så langt. Det er kjempebra!

Målet er 40.000 kroner - som turen koster. Det er ca 2500 kroner per spiller. La dem slippe å betale den summen sjøl - for en gangs skyld.   

Om 45-50 enkeltpersoner til gir tilsvarende er de i mål. Jeg tenker at det er mulig å få til, for givergleden til idrett er stor i Norge og i Vålerenga har vi etterhvert blitt gode på innsamlinger. Det handler bare om å få fortalt om innsamlinga til de rette personene. Klanens styre skal også gi en skjerv til jentene.

Er du den rette? På denne siden kan du gi, og sjekke hvem av vennene dine som allerede har gitt. Ingen sum er for liten, og ingen for stor, men alle monner drar.   

Og kommer de tilbake over vannskillet med bøtta, er du som sponsor delaktig i den. Da er den litt din også.

Det er kult! 

Bli med og hjelp jentene frem så klubben kanskje kan bokføre nok et norgesmesterskap. 

Heia VIF!

(c) Kenneth Myhre
(© Kenneth Myhre)