Helgens Vålerengameny, kampene er HHB

(c) Grydis
(© Grydis)

Damelaget speller hjemme, herrelaget speller hjemme og rekrutta speller på Nordre Åsen - og det er jo rett borte i gata.  

Usikker på hva du skal bruke de neste dagene til? Vi vet råd.

Vi serverer en lun treretter på en seng av seier, smørdampede lissepasninger og med avslutninger i krysset som tilbehør.
Denne treretteren nytes best med gode venner og tøysevann i glasset. 

Det spilles kamper i helgen og alle tre kampene går i Oslo. Ingen kampkræsj, kort vei og kjærlighet til Vålerenga gjør dermed at alle kampene er innen rekkevidde.  

Lørdag 15:00, Vålerenga Damer - Røa, Vallhall Arena 

Damelaget serieåpnet med tap 2-1 borte for pengesluk og seriefavoritt Avaldsnes. Lørdag 15:00 er det ny kamp i Vallhall og motstander er Røa. Øst mot vest, byderby, vi mot dem. Vålerenga har forsterket kraftig før årets sesong og det er reelt håp om at de skal kjempe om medaljer i år.

Da må Røa slåes hjemme. Røa tapte på sin side seriestarten 2-1 mot Stabæk på eget gress.

Ta turen innom Vallhall og støtt jentene. Billetten koster 100 kroner og barn under 16 år kommer gratis inn. Legger du 400 på bordet får du sesongkort. 400! Det er gibortpris.

Både billett og sesongkort kjøpes i inngangen på Vallhall.

God kamp!

Søndag 18:00, Vålerenga - Sogndal, Ullevaal Stadion 

A-laget inviterer til kamp på Ullevaal. Motstander er fotballstormakten Sogndal og avspark er 18:00. Gutta våre skal reise kjerringa etter en laber sesongstart og det skal gå utover Sogndal. Det blir Fanzone for unga på utsiden av Ullevaal fra klokken 16:00. Vi kommer tilbake med mer stoff om denne kampen i egen sak nærmere kampstart. Om gudene vil.

I mellomtiden kan du kjøpe billetter her.

God kamp!

Mandag 18:30, Skeid - Vålerenga 2, Nordre Åsen

Skeid og Vålerenga har kjempet mange durabelige oppgjør opp gjennom tidene, men nå er det kun historien igjen for Skeid. De spiller i PostNord-ligaen sammen med vårt rekruttlag. På mandag møtes disse to lagene på Nordre Åsen klokken 18:30.

Vålerenga 2 gikk på et forsmedelig hjemmetap 1-0 for Raufoss i serieåpningen mens Skeid på sin side kunne reise hjem fra Nybergsund Trysil med brede smil og seier 1-0.

På mandag får vi se om Tom Nordlies menn har noe å stille opp med mot Gard Holmes unggutter. Det er jo en rekke tidligere Vålerengaspillere i Skeid, og assistenttreneren er ingen ringere enn Vålerengalegenden Morten Gladhaug Berre. Med Nordlie som trener er jo Skeid nesten som Vålerenga 2 2 å regne.

Billettpriser:

Voksen: 100,-

OBOS-medlemmer/Okser/pensjonister: 75,-

Barn: 50,-

Det ryktes at Skeidoksene har rykende fersk Fanzine til salgs der opp. Ta med 20 spenn og støtt Fanzinelivet.

God kamp!

Vi minner om cupens 1. runde førstkommende onsdag. Vi møter Gran IL borte. Bli med!

Forrige helg hadde vi tre kamper og tre tap. Vi går for tre kamper og tre seire denne helgen.

Heia VIF!