Finalespillet starter for U20 i kveld

(c) vif-hockey.no
(© vif-hockey.no)

Unggutta viser vei og møter Frisk/Asker i finaleserie. Det spilles best av fem kamper.

Jasså, du trodde det var dødvake i Vålerenga-land nå? Med Iskrigerne utslått og på sommerferie, og ei uke til seriestart fotball hadde du vel håpa på litt fri fra supportergjerninga di.

Det er ikke fri nå, det er nå det gjelder!

Unggutta på U20-laget har bada seg til finale. I kvarten feide de isen med Lørenskog og vant 2-1 i kamper. Semien var om mulig ennå mer overlegen og der fikk seriemester Stavanger Oilers unngjelde. Gutta gikk videre med 3-0 i kamper og to av seirene kom på bortbane. Det er sterkt!

Nå står Frisk Asker på motsatt banehalvdel og de har på sin side slått ut Sparta med 2-1 i kamper og Lillehammer med 3-2.

Finalene starter allerede i kveld. Frisk har hjemmebanefordel og kampen starter i Askerhallen 20:00. Møt opp og støtt ditt lag. Skribenten har forsøkt å finne ut om de skal ha inngangspenger ute i oransjeland, men har ikke sjelsevner nok til å finne ut av det. Han tipper 50 kr i døra.

Allerede onsdag er det hjemmekamp, og den går i Ungdomshallen på Jordal klokka 18:30. Inngang er 50 kroner og de penga går rett til laget. Ta turen innom og hei frem gutta som skal dominere GET-ligaen om noen år. Det kan være siste mulighet til å se hockey live før til høsten.  

Poengligaen i sluttspillet ledes av to Vålerengaspillere. Marcus Ekberg og Tom Andre Christensen har begge 12 poeng (6+6). På tredjeplass ligger Frisk sin Leiv Esbjørn Fogstad Vold med 11 poeng (5+6).

Nå er det finaler, nå er det viktig. Vis at du setter pris på gode idrettsprestasjoner og støtt unggutta frem til norgesmesterskap!