Bli med Vålerengaspillerne på kamp torsdag!

(c) Wiki commons
© Wiki commons

Det er spillere som grunnet skader og andre årsaker ikke kan spille kampen, og de skal være supportere sammen med oss fra tribuneplass!

Førstkommende torsdag møter vi Sparta i Furuset Forum i en uhyre viktig kamp.

Vi kniver med Lillehammer om 3. plass på tabellen og ikke langt bak kommer Frisk Asker og Storhamar halsende. 3. plass gir oss et bra utgangspunkt i sluttspillet og det er bare fem kamper igjen av grunnspillet nå.    

Kaptein Brede Csiszar stiller som supporter og det gjør unggutta #18 Thomas Olsen og #25 Colin Spaberg Olsen også. I tillegg stiller ordmitraljøse og tidligere Iskriger Glenn Jensen fra administrasjonen. 

Dette viser til fulle at Iskrigerne ønsker din støtte fra tribunen og det er på tide å få rota seg opp i Furuset Forum nå. Det er en ypperlig anledning å se torsdagshockey med spillerne. Kanskje får du sett deg sjøl på TV neste sesong med Iskrigerne også, for gutta har selvfølgelig med seg et kamerateam på slep.Vi møtes på Vålerenga Vertshus rundt halv fem og spillerne blir med supporterbussene opp til Furuset, ser kampen sammen med oss og blir med bussene ned igjen.Det blir anledning til selfies og autografer hele kvelden til bussene er tilbake på Vålerenga Vertshus. Dessuten er det en unik mulighet til å bli bedre kjent med toppidrettsutøvere som har sjela i Vålerenga. Det er fine fyrer hele gjengen.    Møt opp, støtt ditt lag og vis spillerne hvordan de best mulig kan støtte de andre spillerne selv om de ikke har skøytene på.

Syng høyt, syng Vålerenga!

Kjøp billetter til kampen her!