Serieoppsett 2017 - Sarpsborg første motstander på ny stadion

(c) Grydis
© Grydis

Serieoppsettet for Elitserien 2017 ble sluppet direkte på Eurosport mandag kveld. Ikke overraskende endte det med at Vålerenga skal spille mot alle lag to ganger og det hele begynner hjemme mot Viking mandag (!) 3. april. 

At Vålerenga sesongåpner mot Viking er ingen overraskelse lenger. Det skjedde i år og er altså satt opp igjen til å være første kamp i sesongen 2017. Også da på en mandag. 

Hver gang jeg har sjekka disse oppsettene før har jeg alltid sett etter kampene mot lsk først. Nå var det liten tvil om at det mest spennende var å se hvem vi fikk først på Vålerenga stadion. Det endte med Sarpsborg 08, samme motstander som vi hadde da klubben feira 100 år i 2013. Kanskje noe kjedelig, men dette er en kamp som blir utsolgt uansett og da er en kamp mot en motstander som vanligvis ikke trekker fullt hus å foretrekke. Klubben har altså fått det akkurat som de vil. 

Allerede i kamp to på ny arena får vi en skikkelig godbit med Brann på besøk. 

Ellers verdt å merke seg at vi nok en gang får hjemmekamp 16. mai.

Alt i alt var det et oppsett som ikke var av det forrykende slaget, men som vi har kommet godt ut av. Gode muligheter for en bra åpning samt både hjemmekamp til å begynne med og 16. mai. 

Nederst finner dere link til hele oppsettet. Her kommer likevel noen av høydepunktene du kan se frem til: 

16. mai: hjemme mot Kristiansund. 

Kampene mot LSK: 24. juni hjemme - 20. august borte. 

Kampene mot Brann: 2. juli borte - 24. september hjemme

Kampene mot Rosenborg: 28. mai hjemme - 17. september borte. 

Oppgjør på ny stadion:
Kamp 1: Sarpsborg 08 - 9/10 september 
Kamp 2: Brann - 24. september 
Kamp 3: Aafk - 15. oktober
Kamp 4: Molde - 29. oktober 
Kamp 5: Odd - 19. november.

OBS: Ingen av tidspunktene til kampene på ny stadion er fastsatt enda og kan endres til en annen dag enn søndagen den er satt opp på foreløpig. 

Hele oppsettet kan du se her

Sesongkortsalget har starta bra og du er bare et par klikk unna å sikre deg billett til ferden mot verdensherredømme. Start ferden her