Samla tribune 2017

(c) Grydis
© Grydis

Til neste år skal Klanen stå i svingen.
Først på Ullevaal, så på egen stadion. Har du ståpels enda?

Klanen kommer til å bli bedt om å ha vaktholdet på supportertribunen på ny stadion - akkurat som på Ullevaal. Dere veit KST, de trivelige folka som snakker til deg og som er grunnen til at snut og vektere holder seg unna.

KST passer i utgangspunket på Klanens medlemmer. Dem stoler på at Klanen holder en viss indrejustis og dem er en del av den indrejustisen sjæl. Men det finnes selvsagt folk utafor Klanen som vil bidra på en supportertribune, de må vi finne plass til.
Det er mange versjoner av hvem disse folka er, og hvor mange det er snakk om. Tallene varierer fra 30 til 1500 - noen av disse kjenner vi, og noen har vi også jobbet lenge for å komme frem til en løsning sammen med. Uten å lykkes, må vi dessverre fastslå. Om det skyldes mangel på vilje eller guts vet vi ikke, men enkelte toneangivende “alternative” synes å være fornøyd med dagens situasjon på tribunen.

Det er ikke vi! Og vi synes heller ikke DU skal la deg stoppe hvis du ønsker å bidra på en samla supportertribune. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med så mange av dere som mulig, få et realistisk bilde på omfanget og en mulighet til å kommunisere med dere. Så kan vi finne ut hvordan vi ordner dette på beste vis.

Vi har oppretta en egen e-postkonto der folk som av en eller annen grunn ikke vil være medlem av Klan eller klubb kan melde sin interesse for å stå på supportertribuna. Det er viktig at dere kjenner deres besøkelsestid nå, sånn at vi ikke mister en gyllen mulighet til å skape noe sammen!

Send mail til samlatribune2017@gmail.com og gi lyd om du vil være en del av supportertribunen neste år.
(… og nei, vi spammer deg ikke og vi deler slett ikke e-postadressa di med noen!) 

 -Klansstyret

 P.S: Ikke glem møtet om stadion i kveld på Scandic Helsfyr klokka 18:00