Vi har Ronny Deila! Vi har Ronny Deila!

(c) Aperopet
(© Aperopet)

I dag holdt klubben pressekonferanse, det er slutt på alle spekulasjoner, vi har Ronny Deila. Klanen.No var selvsagt tilstede på pressekonferansen. Vi har snakket med Ronny Deila og han hadde følgende å si til oss supportere. "Jeg er veldig glad for å være her, jeg gleder meg til å komme igang. Jeg er 100% sikker på at Vålerenga kommer til å unngå nedrykk.".

Og når vi spør om hva vi kan forvente oss fremover så svarer han dette "Jeg er til for supporterene, vi skal utvikle lag og spillere, vi skal skape store opplevelser sammen. Vi har mye å se fremover til." Han kommer også med en oppfordring til oss alle. "Møt opp til kamp mot Sogndal på fredag kl 1900, nå skal vi sammen snu dette."

Klanen.no ønsker Ronny Deila hjertelig velkommen til Vålerenga. Formelt så tar han over etter sesongen, men han og Kjetil Rekdal har hatt og kommer til å ha mange samtaler fremover. Jeg er helt sikker på at Ronny Deila har meninger om endringer som kan hjelpe på kort sikt. Han blir også viktig for de avgjørelser som skal tas når overgangsvinduet er åpent. 

Kjetil Rekdal blir kontinuitetsbæreren, og blir med videre, da i en rolle som Sportslig Administrativ Leder. Kjetil Rekdal er Vålerenga supporter som du og meg, han går ikke inn i en sånn rolle som en bitter, utslitt og utstøtt leder, han kommer til å bidra med alt han kan for å skape en toppklubb. Ronny Deila blir øverst sportslig ansvarlig og Kjetil Rekdal kommer til å støtte han.

Vi har alle sammen sett Vålerenga spille fotball de siste årene. Vi har gode ballspillere, som kan ta kommandoen, trille ball og dominere banespillet. Det er på den siste tredje delen av banen vi har slitt, med mye ball frem og tilbake uten å få gjennombrudd, å uten mye bevegelse foran ballfører. Denne delen av spillet vil bli kraftig forbedret med Ronny Deila i førersetet.

Jeg kjenner allerede en stor glede i denne ansettelsen, jeg kjenner entusiasmen komme susende. I sosiale medier så ser jeg at det er mange som deler disse følelsene. Hvis du ikke er Ronny Deila fan, ta en titt på foredraget hans som er publisert på Aperopet http://www.aperopet.no/?p=4912 .

Vi låner litt fra Dagsavisen, http://www.dagsavisen.no/sport/deila-vi-skal-bygge-vif-pa-sikt-1.752288 – hvilket forhold har du hatt og har til Vålerenga?

– Vålerenga har jo alltid hatt en egen og spesiell klang. Stemningen i Klanen har minnet litt om den utrolige stemningen det er blant supporterne i Celtic, sier Deila

Denne ansettelsen kommer som en del av Tor Olav Trøim sin fornyede satsning på Vålerenga. Vi kan alle glede oss over dette og den fremtiden klubben nå går i møte

Advarsel: Enga er på vei tilbake!